Szerintetek miyen hibáik vannak a következő karaktereknek?
Hangsúlyosan KARAKTEREK nem pedig a megszemályesítő /film terén/ vagy a kivitelezés.
Arra lennék kiváncsi hogy szerintetek mik azok a tulajdonságok, mozdulatok, dolgok, személyek stb. akik az adott karakter gyengeségeihez, hibáikhoz tartoznak. (pl. Hermione Granger: mindig meg akar felelni, Harry Potter: olyaokban is bízik akikben nem kéne, ezek az én személyeseim)
Arra lennék kíváncsi, hogy ti mit láttok ilyennek, aazokat is amiket nem tárgyal a film, könyv.
A karakterek, akikre kíváncsi volnék: Hermione Granger, Draco Malfoly, Harry Potter, Perselus Piton, Ron Weasley, Ginny Weasley. És mindezek mellet BÁRMILYEN Harry Potter karakter, szereplő.
Komiba hogy ki és mi.
Köszi.
hermiónében szerintem nincsen hiba.
pontosan felismerte,hogy a varázslóság félisteni hatalom,ezért minden lehetőséget megragad,hogy nagyobb tudása legyen.
talán annyi a hibája,hogy nem ismeri be és nem képes elfogadni,hogy a házi manók szeretnek rabszolgák lenni,dobi kivételével.És hogy rugalmatlan is cseppet,amikor piton bájital tankönyve működik,ő nem tanulni akar belőle,hanem ellene ágál.
draco malfoy.
ő pont az ellentéte,nem ismeri fel,hogy ebben a világban ténylegesen kézzel fogható hatalom a tudás,ezért ezen a téren link.
piton.
olyan szinten frusztrált szexuálisan,hogy gyerekeken gonoszkodik,hatalmaskodik.
dumbledor
túlságosan passzív.
Hermione: ahogy te mondtad, mindig meg akart felelni, szabálymániás
Draco: jobbnak képzeli magát, azt hiszi mindenkivel mindent megtehet stb.
Harry: szerintem az volt a hibája, hogy a sztori vége felé kicsit beképzelt lett (pl gondoljunk arra, hogyan fogadta a hírt, amikor megtudta, hogy Ron prefektus lett)
Piton: visszaélt a tanári hatalmával, ezt sosem tudtam megbocsájtani neki, hiába vannak oda érte annyian. :D
Ron: néha nagyon bunkó tud lenni.
Ginny: rá nem nagyon tudok rosszat mondani (max annyi, hogy gyerekesen viselkedett az elején, főleg ugye ahogy Harry előtt égette magát :D. De akkor ugye csak 11-12 éves volt.), egyébként ő a kedvenc karakterem.
Piton: hirtelen haragú, meggondolatlan. Pl. Amikor Lilyt sárvérűnek nevezte, Petunia vállára irányította a faágat, vagy mikor Harrynek megszüntette az okklumenciát mert belenézett az emlékeibe. Ezen kívül a Roxforton belül mindenkivel bunkó. Dumbledoron kívül egy tanártársa sem szimpatizált vele.
Hermione: Az első részekben nagyon idegesített, hogy mennyire okoskodó, illetve szabálymániás volt. Még ami nem tetszik, hogy hajlandó magát a végkimerülésig hajsztolni. Pl. amikor egyszerre annyi tárgyat válalt el, hogy szüksége volt az időnyerőre.
Draco: hát itt lenne mit sorolni, de szerintem az egész gyerek csak jól félre van nevelve, ez mellett családja körében és a Mardekár házban is ezt viselkedésmintát látja. Tulajdonképpen meg se kéne lepődni, hogy ilyen. Ami szerintem undorító, hogy mennyire tud nyalizni a tanároknak, halálfalóknak meg a többi feljebbvalóinak.
Ron: néha nagyon bunkó vagy tapintatlan, de őt kimondottan bírom :)
Dumbledor: túl "titoktatos" (bocs a megfogalmazásért,este van :D )
Harry: OK, hogy ő a főszereplő, de én nem nagyon szeretem. Sokszor még Ronnál is tapintatlanabb ( ha lehet ilyen ). Példának okáért, amikor a 7. be Ron lelép és Hermione napokig sír utánna, ő meg sem próbálja vigasztalni, mindíg leblokkolja őt a helyzet. Ugyanúgy mikor Molly Weasley aggódik a családja miatt...Ah, mind1. Lehet hogy ezt csak én veszem észre, de ilyenkor nagyon zavar, hogy nem szól legalább 1-2 nyugtató vagy vigasztaló szót. Időnként mindenkinek jól esik.
Ginny: lehet, hogy vannak hibái, de én teljesen magamra ismerek benne, szóval az adott helyzetekben ugyanúgy cselekednék stb.
Luna: Nem áll ki magáért. Belenyugszik, ha a többiek csúfolják vagy piszkálják őt.
A hibát úgy érted, hogy mondjuk nem szívesen barátkoznánk velük, vagy a könyv szempontjából?
Mert szerintem tökéletesen meg vannak írva, nem tökéletesek, van személyiségük amihez tartják magukat. Tökéletesen illeszkednek a történetbe (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!