Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen emberi karakterek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen emberi karakterek?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek, szerintetek ebben a gyk-s kategóriában vannak olyan személyek, akiket már felismertek a kérdései-válaszaik alapján? Most nem arra gondolok hogy incelek neg feministák, hanem személyesen behatárolható egyének. Persze a nevüket nem tudni, de felismerhetőek a sztorijukkal, válaszukkal? Ha lenne egy gyk-s buli ahol személyesen kellene megjelenni, kíváncsiak lennétek rájuk? Már ha vannak ilyenek természetesen. Én csak ezt a Balázs nevet látom sok helyen, meg anxious valakit, de szerintem nem jól írtam a nevét. Bár ő hendikeppes, mert neki látszódik a neve a kommentjeinél.

2022. jan. 31. 18:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%

A srác, akinek heppje, hogy a barátnője lusta, miközben 2 helyen dolgozik és barátunk elvárná, hogy szabadidejében még anyucinak rittyentsen ebédet és menjen takarítani, pakolni, díszíteni.

A pasi, aki együtt tud érezni az incelekkel, mert ő is az volt, csak "kigyógyult".

A bombanős volt nagyon tipikus, de őt ezer éve nem láttam.

2022. jan. 31. 18:23
 2/19 anonim ***** válasza:
91%

Hát én nagyon kíváncsi lennék, kik jönnének el egy ilyen "gyakoris" buliba.

Van egy rossz sejtésem hogy a nyugati aluljáró törzsvendégeit látnám viszont, de titkon reménykedek, hogy az összkép ennél pozitívabb lenne

2022. jan. 31. 18:24
 3/19 anonim ***** válasza:
78%

Ismertem ebből a rovatból személyesen embereket, de azok közül egyik sem volt olyan, mint akik itt kommentelnek többségében: elkeseredett incelek, és indulatos, konzervatív nők, márpedig ez a két csoport van inkább itt, és akik hozzájuk tartoznak, nagyon hasonlóak szóhasználat, mentalitás stb. alapján. Szóval nem igazán tudnék különbséget tenni, hogy "te pontosan ő vagy,", mert aki vele egyetért az is olyan.

Balázs régóta itt van, fel is vállalta magát képpel is, szóval őt azonnal lehetne azonosítani egy bulin.

2022. jan. 31. 18:25
 4/19 A kérdező kommentje:
Jaaa, volt valami f/42??? Meg egy nagyon kínos modoroshh, vershelősh, hölgyikézős pasas is. Őt is már régen láttam. Az új sztár nálam az IT architect pasi, aki azt mondja nagyon csúnya ezért éri annyi kudarc. 🙄
2022. jan. 31. 18:27
 5/19 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok vajon engem is megemlítenek-e itt a hölgyek.

Személy szerint én 1 kisasszonyt ismertem fel a hozzászólásai alapján, aki magát nagyon csúnyának írta le (elhittem/elhiszem, ha ezt mondja), egy vidéki kis falucskában éldegélt és azt mondta neki nem lehet senkije. Én erre általában rákontráztam, hogy csak a falusi "miliő" miatt korlátozottak a lehetőségei és többször mondtam neki, hogy akárhogy is néz ki, tutira találna magának csomó faszit egy nagyvárosban. Talán egyszer még pénzben is akartam vele fogadni :).

2022. jan. 31. 18:29
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Edricus csajban? Uh, hozzám jöhetne feleségül

(na jó, azért nem. Ennyire negatív csajt én nem akarok)

2022. jan. 31. 18:29
 7/19 anonim ***** válasza:
63%
Srácok, akik a Normálisak csapatát erősítitek, összehozhatnánk egy ilyen találkozót :)))
2022. jan. 31. 18:30
 8/19 anonim ***** válasza:
79%
Volt egy csaj, évekig írt ki, őt se láttam egy ideje. Mindig arról írt, hogy az anyja megfigyelteti, gyógyszerezi, verik és nem engedik, hogy pasija legyen, de a világért el nem költözött volna otthonról.
2022. jan. 31. 18:33
 9/19 A kérdező kommentje:

Esküszöm én benne lennék egy találkozóba. 😆

Bár ott már szerintem mindenki visszafogná magát.

Eszembe jutott még egy név, Ágnyeszka. Róla tud valaki valamit? Én kb. 7 éve vagyok itt.

2022. jan. 31. 19:03
 10/19 anonim ***** válasza:
9%

Időnként szoktam kiírni kérdést a lelki nyomoromról, amikre mindig jön 10-15 női privát.

Szoktam is velük találkozni, de megoldást még egyikük sem tudott nyújtani.

Csak a kalandot látják bennem az meg nekem unalmas már.

Kalandot bármikor találok gyakori nélkül is.

2022. jan. 31. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!