Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen emberi karakterek?
A srác, akinek heppje, hogy a barátnője lusta, miközben 2 helyen dolgozik és barátunk elvárná, hogy szabadidejében még anyucinak rittyentsen ebédet és menjen takarítani, pakolni, díszíteni.
A pasi, aki együtt tud érezni az incelekkel, mert ő is az volt, csak "kigyógyult".
A bombanős volt nagyon tipikus, de őt ezer éve nem láttam.
Hát én nagyon kíváncsi lennék, kik jönnének el egy ilyen "gyakoris" buliba.
Van egy rossz sejtésem hogy a nyugati aluljáró törzsvendégeit látnám viszont, de titkon reménykedek, hogy az összkép ennél pozitívabb lenne
Ismertem ebből a rovatból személyesen embereket, de azok közül egyik sem volt olyan, mint akik itt kommentelnek többségében: elkeseredett incelek, és indulatos, konzervatív nők, márpedig ez a két csoport van inkább itt, és akik hozzájuk tartoznak, nagyon hasonlóak szóhasználat, mentalitás stb. alapján. Szóval nem igazán tudnék különbséget tenni, hogy "te pontosan ő vagy,", mert aki vele egyetért az is olyan.
Balázs régóta itt van, fel is vállalta magát képpel is, szóval őt azonnal lehetne azonosítani egy bulin.
Kíváncsi vagyok vajon engem is megemlítenek-e itt a hölgyek.
Személy szerint én 1 kisasszonyt ismertem fel a hozzászólásai alapján, aki magát nagyon csúnyának írta le (elhittem/elhiszem, ha ezt mondja), egy vidéki kis falucskában éldegélt és azt mondta neki nem lehet senkije. Én erre általában rákontráztam, hogy csak a falusi "miliő" miatt korlátozottak a lehetőségei és többször mondtam neki, hogy akárhogy is néz ki, tutira találna magának csomó faszit egy nagyvárosban. Talán egyszer még pénzben is akartam vele fogadni :).
Edricus csajban? Uh, hozzám jöhetne feleségül
(na jó, azért nem. Ennyire negatív csajt én nem akarok)
Esküszöm én benne lennék egy találkozóba. 😆
Bár ott már szerintem mindenki visszafogná magát.
Eszembe jutott még egy név, Ágnyeszka. Róla tud valaki valamit? Én kb. 7 éve vagyok itt.
Időnként szoktam kiírni kérdést a lelki nyomoromról, amikre mindig jön 10-15 női privát.
Szoktam is velük találkozni, de megoldást még egyikük sem tudott nyújtani.
Csak a kalandot látják bennem az meg nekem unalmas már.
Kalandot bármikor találok gyakori nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!