Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan öleli át párját?
Barátokat úgy, hogy egyik kezem a válla felett, másik alatta, és úgy "keresztben" :D
Van egy nagyon kedves barátom (aki mellesleg meleg, szóval pláne nem akar tőlem semmi "olyat"), aki szintén bújós, szóval őt mindig jól megölelgetem :)
"Lehet arról is írni mint szimplán "jó barát" akit kedvelsz jóban vagy vele igazán nem mint a párod."
Tök érdekes, de amibe csak most gondoltam bele, a baráti ölelés szinte mindig úgy néz ki a részemről (ha lánnyal, ha fivúval), hogy egyik oldalt a hóna alatt, másik oldalt a válla fölött ölelem át, így teljesen szimmetrikus a felállás, mert ő pont ugyanígy lesz.
Annyi a különbség, hogy a lányokkal ilyen kedvesen összesimulós, a fickókkal meg ilyen "höhőő", felkiáltással összecsattanós, gerincropogtatós, egymást csattanva hátbaveregetős stílusban történik.
A lány barátaimmal szoktam ilyen "na gyere ide apuhoz" jellegű ölelést tolni, olyankor ők ezt a tipikus mackóhoz bújós stílust adják elő a hónom alatt átkarolva a mellkasomhoz bújva csukott szemmel, én meg a hátukat betakarom a karommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!