Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan öleli át párját?
Barátomat a nyaka körül, ha csókolózunk. Ha filmet nézünk vagy alszunk, a dereka körül.
Ez valami kutatás amúgy? :D
2022. jan. 28. 09:20
Egy fejjel magasabb nálam, szóval a derekát szoktam átölelni :)
2022. jan. 28. 09:32
Sokféleképpen. Van, amikor a mellkasomra húzom, és a fejét ölelem körül (több, mint egy fejjel alacsonyabb), ő pedig a derekamat öleli körbe. Van, amikor a hóna alatt ölelem, ő pedig a nyakamat kulcsolja át - ilyenkor nem ritkán seggét fogom, de van, amikor fel is emelem, olyankor a lábait is rám kulcsolja. Van, amikor háta mögé megyek és úgy szorítom magamhoz, ilyenkor azért ritkán bírom ki, hogy ne csöcsörésszek. Van, hogy oldalról ölbe veszem, ilyenkor a nyakamat kulcsolja, én meg fogom, mint egy babát. Akad olyan is, hogy csak magahoz húzom ahogy mellettem sétál, ilyenkor ő a derekamat fogja, én a vállát, vagy a derekát.
2022. jan. 28. 09:43
Barátom nyaka körül ha csókolózunk! Ha felemel akkor a nyakába rakom a kezem és a lábamat a dereka köré kulcsolom. Van olyan mikor a mellkasára hajtom a fejem olyankor a derekánál szoktam ölelni. Ha együtt zuhanyzunk akkor a nyakába szoktam ugrani és úgy ölelem. Ha gvt nézünk akkor vagy rászoktam feküdni vagy a derekánál szoktam ölelni. Ha alszunk akkor egymás derekát szoktuk fogni.!
24/l,26/f
2022. jan. 28. 10:00
Egyik kéz derék körül, másik szív magasságában. Sokszor simogatom is közben a hátát.
F
2022. jan. 28. 10:10
Én a nőnek ha olyan a kapcsolat, akkor a derekát, minél közelebb legyen a kezem a szexi kemény posijához. Egyszerűen egy igazi férfi keze oda való.
2022. jan. 28. 10:11
A bal kezem a válla alatt, es hátul átlósan fel, ugyan ez jobb kézzel is, így egy x et formáznak a karjaim. Közben a fejem a jobb vállára rakom, vagy csókolgatom a nyakát közben.
33/f
2022. jan. 28. 10:45
8/13 A kérdező kommentje:
Lehet arról is írni mint szimplán "jó barát" akit kedvelsz jóban vagy vele igazán nem mint a párod.
Barátokat nem szoktam ölelgetni. #1 voltam.
2022. jan. 28. 12:34
10/13 A kérdező kommentje:
#9 Gondolom férfi vagy nem írtad.[?] Ezért is van sok ember elidegenedve egymástól. (Meg a járvány is eléggé betett a testi érintkezésnek.)
Kapcsolódó kérdések: