Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a barátnődet, ha autóbalesetben súlyosan megsérülne?
Például eltörik mindkettő lába és nem biztos, hogy tud majd rendesen járni megint. Vagy az arcán sok mély seb lesz és ez miatt nem néz ki majd jól. Esetleg az egyik szemére nem fog majd látni.
Függ attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt és mennyire szereted őt?
Személyes tapasztalat alapján azt mondom, hogy ilyenkor nem gondolkodik az ember hosszú távon. Az adott órát próbálod túlélni, az aktuális órát próbálod kevésbé elviselhetetlenné tenni a másiknak. Nekem nem maradt kapacitásom azon gondolkodni, hogy mi lesz 1, 5 vagy 10 év múlva, mert azt sem tudtam, hogy másnap vagy akár a következő órában mi fog történni. Bele se gondoltam, hogy mi lesz, ha maradandó lesz a károsodás. Mind a ketten minden idegszálunkkal arra koncentráltunk, hogy meggyógyuljon. 5 hónapja történt a baleset, de még nem lehet biztosan tudni, hogy teljesen meggyógyul-e. Mi nagyon bízunk benne. De ha nem, akkor is ki fogjuk hozni a lehető legjobbat az adott helyzetből. Ma már rengeteg segédeszköz áll rendelkezésre, amikkel sokat lehet javítani az életminőségen.
Ami nagyon fontos tényező, hogy mennyire süpped bele az áldozat szerepbe a páciens.
35-ös voltam!
Most már simán kidobnám sőt én vezetném azt a bizonyos autót!
Még vissza is tolatnék. :)
Elhagyott sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!