Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a barátnődet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a barátnődet, ha autóbalesetben súlyosan megsérülne?

Figyelt kérdés

Például eltörik mindkettő lába és nem biztos, hogy tud majd rendesen járni megint. Vagy az arcán sok mély seb lesz és ez miatt nem néz ki majd jól. Esetleg az egyik szemére nem fog majd látni.

Függ attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt és mennyire szereted őt?

2022. jan. 27. 19:31
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Személyes tapasztalat alapján azt mondom, hogy ilyenkor nem gondolkodik az ember hosszú távon. Az adott órát próbálod túlélni, az aktuális órát próbálod kevésbé elviselhetetlenné tenni a másiknak. Nekem nem maradt kapacitásom azon gondolkodni, hogy mi lesz 1, 5 vagy 10 év múlva, mert azt sem tudtam, hogy másnap vagy akár a következő órában mi fog történni. Bele se gondoltam, hogy mi lesz, ha maradandó lesz a károsodás. Mind a ketten minden idegszálunkkal arra koncentráltunk, hogy meggyógyuljon. 5 hónapja történt a baleset, de még nem lehet biztosan tudni, hogy teljesen meggyógyul-e. Mi nagyon bízunk benne. De ha nem, akkor is ki fogjuk hozni a lehető legjobbat az adott helyzetből. Ma már rengeteg segédeszköz áll rendelkezésre, amikkel sokat lehet javítani az életminőségen.

Ami nagyon fontos tényező, hogy mennyire süpped bele az áldozat szerepbe a páciens.

2023. jún. 17. 20:56
 42/46 anonim ***** válasza:
47%
Legalabb lenne benned annyi kreativitas, hogy komaba esett.
2023. jún. 17. 21:04
 43/46 anonim ***** válasza:
47%

35-ös voltam!

Most már simán kidobnám sőt én vezetném azt a bizonyos autót!

Még vissza is tolatnék. :)

Elhagyott sajnos. :(

2023. jún. 18. 02:49
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjátok már!!!! Minden 20ik poszt a férjem/feleségem meghìzott már nem kìvánom...jogos hogy elhagyom/megcsalom? Erre itt mindenki maradna.
2023. jún. 18. 06:51
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
44. A baj , hogy az emberek csak magukban nem latjak a szalkat, mindenki rossz, mindenki rosszul csinal mindent de o sajat maguk tokeletesek.
2023. jún. 18. 15:35
 46/46 anonim ***** válasza:
76%
Na ezért a földig lepontoztok. De kor függvénye 40 felett talán vele maradnék. 20on 30 évesen nem biztos, ebben a korban az ember kalandokra vágyik szeretné élni az életet. A hormonok is dolgoznak szerelemre, szexuális élményekre vágyik. Önmagad tudatos vakvágányra helyezése téged is felemészt. Gondoljatok az itteni "35 évesen még nem volt barátnőm" kérdezőkre. Egy testi(lelki) roncs mellé miért legyek én is egy lelki roncs. Ez egy anonim oldal....nem anonim frlületen persze hogy mindenki minta ember.
2023. jún. 20. 06:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!