Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a barátnődet, ha autóbalesetben súlyosan megsérülne?
Például eltörik mindkettő lába és nem biztos, hogy tud majd rendesen járni megint. Vagy az arcán sok mély seb lesz és ez miatt nem néz ki majd jól. Esetleg az egyik szemére nem fog majd látni.
Függ attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt és mennyire szereted őt?
Nem hagynám el.
A kérdést sem értem.
Aki ez miatt elhagyja azt akit szeret, az egy gerinctelen nem mondom mi.
Férfi voltam.
Igen, akkor is.
Egyetlen egy szempont lenne csak: akármilyen trauma is érje, belátható időn belül jusson el oda, hogy ne rajtam vezesse le! Egy ideig lehet- és kell is tolerálni, ha az egész világ "ellene van", de igyekezzen, és tegye is túl magát ezen a fázison, váltson át arra, hogy tekintsen társnak.
Tehát nem a külsőségek, illetve a képességei lehetnek problémásak, csak a belső változások, ha nem akar tenni ellene. Ha ebben igyekszik, akkor nincs semmi baj és kitartanék. Magától értetődő.
Soha!
Ha szeretem akkor úgy is fogom szeretni.
Biztos hogy rossz lenne de nem hagynám el.
Ha velem történne ilyesmi nem sebek az arcon vagy ilyenek miatt pl levágnák mindkét lábam akkor viszont megmondanám neki hogy hagyjon el és keressen mást.
Nem akarnám hogy szenvedés legyen az élete és egy gond legyek neki.
Itt mindenki azt mondja, nem, hát pedig a szakmámból kifolyólag ismerek nem egy olyan nőt, akit gyerekkel hagyott ott a pasija - vagy csal azóta is, mert már nem csinos, sőt, akadt olyan csávó, aki kijelentette, hogy "béna" a barátnője.
Én nem hagynám el, sokan meg simán dobbantanak, legyen szó nőről vagy férfiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!