Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhagynád a barátnődet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád a barátnődet, ha autóbalesetben súlyosan megsérülne?

Figyelt kérdés

Például eltörik mindkettő lába és nem biztos, hogy tud majd rendesen járni megint. Vagy az arcán sok mély seb lesz és ez miatt nem néz ki majd jól. Esetleg az egyik szemére nem fog majd látni.

Függ attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt és mennyire szereted őt?

2022. jan. 27. 19:31
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapja olvastam itt egy kérdést. No válni akart, szar volt a kapcsolatuk, de volt gyerek, stb. A pasi beteg lett, ápolni kellett. Csinálta becsulettel de még jobban felőrölte a helyzet mert inkább menekülni akart és úgy érezte örökre ottragadt. Érződött az írásából a düh és a kilátástalanság.

Ez így piszok nehéz lehet

2022. júl. 14. 02:05
 22/46 anonim ***** válasza:
91%

Oké, őszinte leszek.

Nem merem állítani, hogy ne lenne olyan állapot, ami már bizony a vonzalom, és ezáltal az intimitás kárára menne. Pont múltkor láttam annyira szétroncsolódott arcú nőket egy Youtube-videóban, és hát... nem tudom, hogy mit lépnék, de hogy az intimitást kinyírná a dolog, az biztos. Barátként biztos, hogy mellette lennék, és támogatnám, de a kapcsolatunk lehet, hogy nem bírná ki. Tényleg nem tudom.

De amiket te felsoroltál, azoknál fel sem merülne bennem, hogy elhagyjam. Egyik sem olyan dolog, ami bármit kettőnk között komolyan megváltoztatna.

Az, hogy nem lesz tökéletes a járása? Miért kéne emiatt otthagynom? Sérül a látása? Ez sem olyan dolog, ami bárminemű vonzalmat kiölne belőlem. Sérül az arca? Azért ha nem úgy fog kinézni, mint azok - bocsánat - akiket savval arcon öntenek, hanem mondjuk annyi, hogy lesz rajta pár heg, szintén nem lenne ok a szakításra.

#9 "azt ha nyaktól lefele lebénul?"

Nehéz megmondani, hogy akkor mi lenne.

Azért nem mindegy, hogy valakinek valami minimális esztétikai, vagy egészségügyi kára keletkezik, vagy hogy egy vegetáló ronccsá válik. Márpedig a teljes bénulás az utóbbi.

#13 "de ha atnezunk a Megcsalas alkategoriaba, ott latjuk meg az igazsagot."

Melyik igazságot? Kinek az igazságát? Azét, aki nem szereti a barátnőjét, csak a dugás miatt van vele, vagy csak azért, hogy elmondhassa, hogy van valakije? Vagy azét, aki szívből szereti a barátnőjét? Ugyanis nem utóbbiak fognak félrelépni.

Gyanítom, a kérdés feltételezi, hogy egy valódi, normális, érzelmeken alapuló kapcsolat van a két fél között.

Ha a kérdésed arra vonatkozott, hogy ha pl. én lennék megcsalva, akkor miért nem tartok ki mellette, nos, azért, mert a megcsalás összeegyeztetehetetlen a szerelemmel, és a párkapcsolattal. Nagyon nem mindegy, hogy valakivel önhibáján kívül történik-e valami, vagy hogy szándékosan tesz olyat, ami a kapcsolattal ellentétes.

#15 ""Csakúgy" alapon is rengeteg szakítás van."

Igen. Nem minden kapcsoalt tart örökké. De nem is erről szólt a kérdés...

#18 "Amikor nem tudnak többet sielni, pedig a férfi imádja....amikor nem tudnak biciklizni, pedig a férfi imádja....nos, átfordulnak a dolgok."

Oké, síelni eddig se jártam, biciklizni eddig is egyedül szoktam (barátnőt keresek magam mellé, nem sporttársat), de ha tegyük fel valami, amit addig együtt csináltunk, és onnantól nem tudnánk, nem gondolnám, hogy annyira kapcsolatromboló lenne. Kevés olyan dolog van, amit ne lehetne egymagam is csinálni. Ha pedig nem arról van szó, hogy teljesen lebénul, esetleg magatehetetlenné válik, akkor nincs kizárva semmiféle utazás, kirándulás, stb.

"Függ attól, hogy mennyi ideje vagytok együtt és mennyire szereted őt?"

Nyilván.

Bár én eleve nem szeretek összejönni úgy valakivel, hogy épp, hogy csak kedvelem. Ha már valakit a barátnőmnek nevezek, akkor egész biztos, hogy szeretek annyira, hogy egy kisebb egészségkárosodás ne tántorítson el tőle.

2022. júl. 14. 06:54
 23/46 anonim ***** válasza:
58%
Azt megjegyezném, hogy a gyerekgondozás, betegápolás azért női munka, mert a férfiak nem erre vannak kódolva. Egy darabig csinálja, aztán mikor már 1000.alkalommal se tud cipőt húzni, nagyon meg tudja ölni a szerelmet. De vannak férfiak akik szeretik a kiszolgáltatott nőket.
2022. júl. 14. 07:42
 24/46 anonim ***** válasza:
73%

#23: Nincs semmi egyik, vagy másik nembe kódolva.

Voltam 2 hétig a kórházban. Volt olyan férfi ápoló, aki kedvesebb, és odaadóbb volt, mint a nők többsége.

2022. júl. 14. 07:56
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy szerintem egy súlyos autóbaleset után aki újra járni tud, beszélni stb, ha nem is teljesen ugyan úgy mint előtte, de él, az teljesen kicserélődik belül. Több ismerősömnek, köztük anyukámnak is volt már két autóbalesete, és másképp értékeli már az életét, máshogy él. Tudok olyanról is akit elhagytak a baleset után, de nem is bánta, mert nem az volt a legnagyobb gondja, inkább örült hogy életben maradt. Egy másik ismerősömnek pl nem volt jó kapcsolata a párjával, és az autóbaleset után mellette maradt, felépült és vele maradt, azóta erősebbek lettek.

Szerintem nagyon sokat számít hogy a pár mióta van együtt és alapvetően milyen mélységű a kapcsolatuk, plusz mennyire gondol a szituációban kizárólag magára, és mennyire nem a balesetet elszenvedő személyre.

2022. júl. 14. 20:37
 26/46 anonim ***** válasza:
67%

#24 igazad van. Azonban az ápolók hány százaléka férfi?

7%!!!

2022. júl. 14. 20:45
 27/46 NTBS ***** válasza:
100%
Nem, de az életben elképzelhető, hogy a sérült fél szakítana.
2022. júl. 25. 17:07
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Picit offok de talán ide vágnak.

A legtöbb nőt érdekel a külseje,ad magára ,kozmetikushoz jár, krémeket használ esetleg sminkel. Ez kora tini korban elkezdődik.

Nos ha a szépségén esik csorba ezt még lelkileg elfogadja az hosszú idő. Ha egy örökmozgó sportos vagy magasabb sarkú cipők szerelmese a nő és ortopéd cipőbe kényszerűl lelkileg megtörik. És merem állítani a belsö nőiessége is csorbúl. Ezek oda vezetnek, hogy a nő lelkileg tönkremegy, nulla önbizalom, megkeseredés, féltékenykedés,veszekedés, nyugtató vagy ital függőség, ....ez ami tönkretesz egy kapcsolatot.

Félkonkrét példa: Van egy lány kerekes székes, egyezésem volt a badoon (több kerekesszék nélküli képe van fent és egy kerekesszékes). Elkezdtünk beszélgetni, egy megsavanyodott mocskos szájú nő volt, tíltottam mert....azt stílust nem bírtam.

20 évesen azt hittem megy az autó versenyzés (utcai, bukócső nélküli) ladával tetőre borúltam 75-100 km/h közti tempóval. 99%ban felépűltem egy "kis" maradandó nyoma lett, arccsont alsó felső álkapocs repedés/törés.

Lényeg,hogy alsó álkapcsom pár mm-t hátra felső előre jött fogaim +1-2mmet elöre ugy forrt össze..Igen lehetett volna fogszabályozni de akkor az agyrázkódás gyógyítása volt a fő irány,meg örűltünk,hogy túléltem. Ez sajnos erős hátrány a "társkereső piacon"

2022. júl. 25. 17:11
 29/46 anonim ***** válasza:
77%

Igen! Ha már senki sem mondta ki, majd én :)

Ha lebénul, vagy maradandó mozgáskárosodást szenved, akkor igen! Volt ilyen rokonom, a nő agyvérzést kapott (nem tudott beszélni, egyedül járni), a férje vele marad még 22 évig (férj meghalt), ő volt a biorobot, aki mindent intézett, munkáját feladta, tulajdonképpen nyomorban éltek, 1 gyerekük született, a feleség anyja is ott lakott, aki a gyerekre mindig rászólt: "Mit csináltál már megint? Azt akarod, hogy anyád megint agyvérzést kapjon? Miattad fog meghalni az anyád!" És ezt egy 8 éves gyereknek adagolták be, aki ma már 27 éves, de otthonról 3 km-nél messzebb sose ment el!!! (A városból még sulis osztálykirándulásra sem ment el.) Szociális élete nincs (régen suli után haza, 0 barát, barátnője sose volt), és most ő a biorobot... Így kell tönkrevágni egy családot, az a 27 éves srác sose lesz normális ember!

Őszintén mondom, fa a férj akkor megfolytja, az lett volna a legjobb, 5-8 év után szabadul, ma még élne, és a 27 éves gyerek még csak nem is emlékezne az anyjára.

2022. júl. 25. 20:42
 30/46 anonim ***** válasza:
74%
Inkább a feleség anyját kellett volna megfolytani és nincs semmi probléma!
2022. júl. 26. 08:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!