Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő szakít az exèvel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő szakít az exèvel, mert dühös, majd az ex megpróbàlja visszaszerezni de a nő elhajtja, mert van neki màr màs, akkor biztos nem szerelmes màr?

Figyelt kérdés

A kapcsolat alatt mondjuk nagyon szerelmes volt. De intenzív kapcsolat volt tele vitával. Viszont a lány minden vita után békülni szeretett volna mert nem akarta elveszíteni a pasit. De egy nagy vita után hosszabb szünet következett, ès a làny megismert valakit. Összejöttek, így mikor az ex visszapróbált mászni akkor a lány határozottan elküldte.

A kèrdès az, hogy a lànyban vajon tènyleg elmúlt a szerelem vagy csak megelègelte a folyamatos cibakodàst, ès az ùj csak a normàlis kapcsolat esélye miatt kapott inkább esélyt?

2022. jan. 26. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Ezt csak ő tudná megmondani. Mint a mellékelt példa mutatja, a szerelem édeskevés a jól működő kapcsolathoz.
2022. jan. 26. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
Aki rögtön képes mással ágyba bújni, annak számít, hogy milyen érzései vannak? 🤔 szerintem teljesen alkalmatlan monogám párkapcsolatra. Nekem ilyen nem kéne... kuka, sajnos.
2022. jan. 27. 01:30
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem mindegy? Rájött, hogy jobban jár a másikkal, kiegyensúlyozottabb, boldogabb. A szerelem meg hamar véget ér ott, ahol nem tápláljàk. Azt hitted, hogy ha szeret, akkor egy életen át taposhatsz rajta. Tévedtél. Talált jobbat. Ez bukta.
2022. jan. 27. 05:18
 4/5 A kérdező kommentje:

Egyáltalàn nem tapostam. Sok vitánk volt, mert együtt éltünk a szüleimmel. Èdesanyámmal nem àpoltak túl jó kaocsolatot, és ez szült rengeteg vitát, mert szerinte nem támogattam őt eléggé. Ez bevallom igaz, de két tűz között voltam.

A szakításunk után èpp ezèrt külön költöztem abban a reményben, hogy így könnyebb lesz a bèkülés ès a kapcsolati nehèzsègeinket is magunk mögött hagyjuk...

2022. jan. 27. 08:37
 5/5 anonim ***** válasza:

bárhová mehet, telefon is létezik, aki férfi/nőként szoros kapcsolatot ápol az anya részéről, ami a normálistól eltérő, akkor itt még nem történt meg a szülőtől való "levállás".

Ez komoly gondot tud okozni egy olyan párkapcsolatban ahol a felek közös hosszabb távú jövőt terveznek...

Attól függetlenül, hogy valaki együtt él a szülőkkel a szülő részéről is adódhantak megnemfelelések amit a szülő kinyilvánit a gyereke felé, ezek is komoly gondot okoznak..

2022. febr. 6. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!