Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdenél olyan emberért, hogy visszaszerezd, akibe nem vagy szerelmes, de szereted?
helyzetfüggő a dolog
ha el tudom vele képzelni a jövőm, és minden téren passzolunk egymáshoz akkor igen
ha nem vagyok benne biztos, akkor nem
Én küzdenék.....mert nem akarnám elveszíteni, ráadásul azt mondod nem vagy szerelmes csak szereted, ha már valaki iránt ellenállhatatlan érzést érzek és nélküle nem tudom elképzelni az életem, hogy ne legyen benne..tudni akarok róla és sokat gondolok rá..nem tudom elfelejteni és leírni aztán másokra koncentrálni akkor elgondolkodtató, hogy nem csak szeretem.....ha nem küzdök érte akkor meg milyen szeretet az ilyen?
Ez csak kifogás..valami miatt nem mersz járni vele, de elveszíteni sem akarod!
Helyzettől függ. Ha ő szerelemre vágyik, akkor meghagynám neki a lehetőséget, hogy megtalálja.
Mondjuk én alapból nem választottam volna olyat, akiben nem vagyok szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!