Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik hogy valaki itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy valaki itt megismerjen szép nőt?

Figyelt kérdés
2022. jan. 26. 23:11
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem tudom kiről beszélsz. De hogy 40 éves szüzen meg sem próbálsz ismerkedni, arról tényleg kellene valakivel beszélned. Pl egy szakemberrel.
2022. jan. 27. 00:05
 12/35 anonim ***** válasza:
0%
#11 Ronda vagyok, úgy azért elég nehéz 6-os vagy afölötti csajokat szerezni ;). Még úgy is, hogy egyébként egész jól keresek IT solution architectként.
2022. jan. 27. 00:09
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de amit linkeltél ott a 6 alatti csajokkal sincs semmi baj. Kicsit add lejjebb az elvárásaidat, ha nem szeretnéd kifejezetten a magányt választani.
2022. jan. 27. 00:10
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Újranéztem, jó 4.5 alatt azért ne :DD
2022. jan. 27. 00:12
 15/35 anonim ***** válasza:
92%
Ha Józsi szépnek lát valakit, akkor előveszi a kis táblázatát, hogy a többség farka is felállna a nőre, csak hogy ne savazza a 40 éves szűz? Ez azért elég szürreális.
2022. jan. 27. 00:14
 16/35 anonim ***** válasza:
2%
#15 Nem, de attól még nem kell hülyének lenni. Csak mert valakinek egy rozsdás Csepelre futja csak, attól még az nem lesz egy full Deore XT Merida Ninety-Six Carbon.
2022. jan. 27. 00:20
 17/35 anonim ***** válasza:
92%

Tehát a férfiaknak egyenízlésük van, ugyanaz tetszik nekik, és tárgyaknak tekintik a nőket.

Ma is tanultam valamit.

2022. jan. 27. 00:24
 18/35 anonim ***** válasza:
91%

A táblázatos az f@szság szerintem 4.5 fölött mindenki egyformán jó, alatta meg direkt jó rondákat mutat.

Nekem is volt csajom innen szépnek szép volt, nagyon is, az itteni nőkkel inkább fejekben van a probléma. Akikkel beszéltem mind olyan fura, az exem is, szerintem egy idő után elásott volna a kertben, de amúgy jó volt.

2022. jan. 27. 00:24
 19/35 anonim ***** válasza:
89%
#18 ebben én is egyet tudok érteni. Az én barátnőimmel is volt fejben gáz, de szépek voltak, amit úgysem fog elhinni a 40 éves úr.
2022. jan. 27. 00:26
 20/35 anonim ***** válasza:
91%
Tulajdonképpen még nem derült ki, miféle tételt próbál bebizonyítani a kérdező meg a 40 éves válaszoló. Hogy a gyakorin csak csúnya nők vannak? Ez meglehetősen valószínűtlen. Az összes létező netes fórumon vannak szép és átlagos és csúnya nők is. Vagy azt akarja bebizonyítani, hogy ha vannak is szép nők, akkor nem lehet velük megismerkedni? Ez szintén baromság, x db nőből mindig lesz valahány, aki nyitott az ismerkedésre, sok száz vagy több ezer nőből, aki itt van a gyakorin, pusztán statisztikailag is lennie kell egy rakás szép nőnek, akik hajlandóak is ismerkedni.
2022. jan. 27. 00:29
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!