Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjam tudtára az orvosomnak, hogy tetszik nekem?
Hosszú ideje járok egy dokihoz, havi rendszerességgel. Fogadott orvosom és egy műtétet végzett rajtam. Akkor azt mondta, azért maga a kedvenc betegem, majd nagyon zavarba jött és így javította magát: az egyik legkedvencebb betegem, mert olyan pesszimista, mint én. Persze ezt nevetve, amolyan öniróniával mondta. Minden alkalommal van köztünk valami plussz, valami szikra. A kontroll alkalmával műtét után megkapta a maga díját, ahogy az szokás. Más ajándékot nem adtam neki. Hamarossan utoljára megyek a magánrendelésére. Hogyan adhatnám tudtára, hogy nyitott vagyok arra, hogy kezdeményezzen, ha ő is akarja? Vigyek neki valami búcsúajándékot? Vagy ez most már gáz? Nem akarok beégni sem előtte, csak tudatni akarom, hogy nem zárkózok el tőle, ha úgy akarja, ha pedig "tudja, hogy kezdeményezhetne" de mégsem teszi, úgy elfogadnám azt is, ha ő nem nyitott erre. Tehát, hogyan jelezzem felé hogy "tetszik" nekem?
Köszönöm, ha válaszolsz
Meg jo lenne "kirángatni", hogy ne "munkahelyi hivatásában" tortenjen a szemelyesebb téma.
Mert orvosi etikett is asszem, hogy orvos nem kezdhet ki pácienssel.
Ezert arra kellene valahogy rafutni hogy a maganeletben találkozzatok.
Ehhez meg jo lenne meghivni pl egy kávéra.
Es itt rosáltam en be...
8.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!