Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legjobb döntés, ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb döntés, ha két házas ember őszintén egymásba szeret?

Figyelt kérdés

Ha mindkét fél házas, de a lelkünkben egymásra vágynak. Te mit tennél? Ne itelkezz, nem jó kedvemből érzek így. És senki nem csalt meg senkit, de kínlódás van a lelkünkben.

Mi ilyenkor a legjobb? Több időt tölteni a családdal és felejteni a másikat, de hogyan?

2022. jan. 26. 12:14
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Igazad van utolsó.
2022. jan. 30. 13:46
 32/43 anonim ***** válasza:
100%

Kár,hogy a 29-es kérdéseit nem válaszoltad meg.

Jó kis önismereti utazás kezdete lenne.

Az ilyen helyzetekben sokat segíthet az,ha őszinte mersz lenni magaddal.

Legtöbb ember addig sem jut el,hogy a megfelelő kérdéseket feltegye magának.

Könnyebb lenne döntést hozni, felelősséget vállalni a döntésedért.

Azzal nem vagy előrébb,ha magadban pátyolgatod azokat az érzéseket, amiről magad sem tudod,hogy valódi-e.

2022. jan. 31. 18:20
 33/43 anonim ***** válasza:
Egyébként ezek az "érzések" inkább abból fakadnak, hogy át akarja élni ugyanazokat a dolgokat az ember ami rég volt. Nagyon megtévesztő tud lenni, egy álom kergetése. Ha annyira valós vajon miért nem léptél eddig?
2022. jan. 31. 18:59
 34/43 A kérdező kommentje:
Mert házas vagyok, azért.
2022. jan. 31. 22:42
 35/43 anonim ***** válasza:
Én ezt értem, de ha ennyire nem megy a házasság, ilyen szar akkor miért nem lépsz ki belőle? Vagy valahol te is tudod, hogy sokáig nem tartana a másik? Ez így neked se kényelmes gondolom, és mással sem fer.
2022. febr. 1. 13:18
 36/43 A kérdező kommentje:
Miért nem lépek ki? Azért, mert egy olyan ember a férjem, akivel mint ember nincsen baj és a szívem szakad meg érte, mert senkije nincsen. A támaszt jelentem neki. Képtelen vágyik neki azt mondani, hogy menj és járd a saját utadat egyedül
2022. febr. 1. 20:15
 37/43 anonim ***** válasza:
100%

Miért tetted fel a kérdést, ha így gondolod? Éld úgy az életed, ahogy szeretnéd, ha számodra az jelent boldogságot, hogy az aktuális férjeddel kétszínűen végig szenveded mindennapjaid, akkor csináld úgy!

Ugyanakkor valószínűleg neked sincs senkid rajta kívül, másképp nem idegenekkel osztanád meg a problémáid.

2022. febr. 2. 07:07
 38/43 A kérdező kommentje:

Megnyugtatlak van, pusztán jól esik mások véleményét elolvasni, hogy ki hogyan vélekedik erről.

Örülök, hogy Te olyan tökéletes vagy a életedben, hogy másnak osztod az eszet vakon.

Szerinted egy életet lehet írni 2 sorban , hogy aki nem él benne megértse , átélje?

2022. febr. 2. 10:35
 39/43 anonim ***** válasza:
37%

2 sorban nem lehet leírni egy egész életet, viszont azok alapján amit valaki ír, lehet reagálni és véleményt alkotni. Mások véleményére te voltál kíváncsi, ezért is született meg ez a kérdés, így nem értem miért háborodsz fel és személyeskedsz.

Ha nem érdekel idegenek mit gondolnak a történetedről, miért írod ki? Biztos vagy benne, hogy mások véleményére vagy kíváncsi és nem csak panaszkodni akarsz?

2022. febr. 2. 10:48
 40/43 A kérdező kommentje:
Igen kíváncsi vagyok, csak kicsit kezdtem azt érezni, hogy Te személyeskedsz és támadsz amiatt, mert kiirtam egy ilyen kérdést
2022. febr. 2. 12:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!