Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legjobb döntés, ha két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legjobb döntés, ha két házas ember őszintén egymásba szeret?

Figyelt kérdés

Ha mindkét fél házas, de a lelkünkben egymásra vágynak. Te mit tennél? Ne itelkezz, nem jó kedvemből érzek így. És senki nem csalt meg senkit, de kínlódás van a lelkünkben.

Mi ilyenkor a legjobb? Több időt tölteni a családdal és felejteni a másikat, de hogyan?

2022. jan. 26. 12:14
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Ha őszinte, akkor az időt is kifogja állni, és a próbákat is.

Attól függ a másik félnél milyen a szitu, gyerek stb..

Addig van kinlódás amig folyton rá gondolsz, ha abbahagyod a másikra való fókuszt, akkor előbb utóbb az lesz ahogy az 1-es irja, és sokan vannak igy akik lélekben máshol vannak, testben, pedig „kinlódnak a rossz házasságban ami nem boldog, csak gazdasági kapcsolat van, nem mernek lépni, de akkor ha tényleg őszinte akkor azt fel kell vállalni, nem hirtelen, hanem egy időt kell hagyni, hogy ha még mindig ég a láng, akkor hajrá, lépni kell, de ha a mostaniban sem tudtad megmenteni, akkor a következő sem lesz felhőtlen, mert akkor ott pedig megint más lesz majd amit meg kell oldani, ha ott sem teszel érte, akkor ott is baj lesz,c sak más módon…érted?

2022. jan. 26. 14:06
 12/43 anonim ***** válasza:
31%

Nyitni.

Egyértelmű.

Meg kell oldani a családot, miközben szabadon növekedhet az új kapcsolat.

Én örülnék ha a szerelmem rátalálna egy emberre, akivel sokkal jobb neki, mint velem. Boldogabbnak tudhatnám akit szeretek és tisztelek.

2022. jan. 26. 14:09
 13/43 anonim ***** válasza:
31%
Pótlékot keresni mindig könnyebb, mint egy meglévő kapcsolaton dolgozni. Főleg ha az hosszú kapcsolat. A probléma ott kezdődik hogy előbb mennek félre az emberek pedig tudják hogy otthon kéne valamit változtatni de nem akar senki energiát beletenni. Mert melós a dolog. Tisztázzunk valamit. A szerető egy olyan pótlék akivel viszont nem nagyon akarsz együtt élni. Pont ezért van a körön kívül. Mert a körben mindenki valahol mégiscsak biztonságban érzi magát. És igen, a másikkal is ugyanúgy megvan a rizikó, hogy kihűl sőt rosszabb a helyzet, mert kapcsolatból lépsz egy másikba, ergo nem tudhatod hogy a szeretővel lévő kapcsolatra lépést követően az előző hogy fog hatni. (biztos hogy rányomja a bélyegét) Jah, hogy elvárásaid lesznek a másikkal szemben, hiszen van egy megszokott napod, ami most persze tehernek is tűnhet, de aztán nehogy pont ez hiányozzon. Ez a lelkünkben egymásra vágynak duma hát nem tudom, ez önmagában nagyon kevés egy hosszú kapcsolatra amire építhetsz. Ez szerintem inkább csak arról szól hogy nagyobb figyelmet kapsz. És meddig?
2022. jan. 26. 14:30
 14/43 anonim ***** válasza:
83%
Valahogy elmentetek egymás mellett a parotokkal, vagy eleve olyannal házasodtatok össze, akivel belül ereztetek, hogy nem lesz jó. Szerintem érdemes lenne először ezen elgondolkodni, hogy vissza tudnátok e még találni a másikhoz. Ha egykor jó volt, akkor szerintem lehetséges, mert ha jó a kapcsolat nem szeretsz bele másba, csak hiányzik valami. A törődés... Őszintén le kell ülni megbeszélni, ha még fontos neked a másik, vazolni a helyzetet, esetleg párterápia.
2022. jan. 26. 15:27
 15/43 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, mióta tart ez a szerelem?
2022. jan. 29. 14:53
 16/43 A kérdező kommentje:
A házasságom 7 éve. Ez az érzés tavaly július óta kB.
2022. jan. 29. 15:26
 17/43 A kérdező kommentje:
Nem volt félre lépés. A lelkemben örzöm csak. Nem tehetek mást.
2022. jan. 29. 15:27
 18/43 anonim ***** válasza:
Korábban jó volt a házasság? Mikor és miért változott meg? Mi akadályoz meg, hogy ismet jó legyen?
2022. jan. 29. 15:35
 19/43 A kérdező kommentje:

A mi kapcsolatunk régen rögösen indult,beárnyékolta a párom akkori exe. Aztán teltek az évek, jó lett a kapcsolatunk, de valahogy soha nem éreztem az igaznak, pedig szeretem őt, soha nem bántanàm, ezért sem csalom meg. Bár elég lelkiismeret furdalásom van attól is, hogy valaki a lelkembe férkőzött.

Nem tudnám megfogalmazni. Ez a másik ember akaratom ellenére mászott a fejembe és a lelkembe . Valami van benne, ami eddig senkiben nem volt ott. De ő is házas, így eszem ágában nincsen, hogy mindent eldobjunk. Csendben tűröm a fájdalmat és ennyi

2022. jan. 29. 15:51
 20/43 A kérdező kommentje:
Érzem a másik fél felől, hogy ő is érez valamit irántam, de próbálja elnyomni. Én is ezt teszem. Még csak el sem mondtam neki, hogyan érzek. Túl sok ember élete menne tönkre, nincs értelme.
2022. jan. 29. 15:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!