Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb döntés, ha két házas ember őszintén egymásba szeret?
Ha mindkét fél házas, de a lelkünkben egymásra vágynak. Te mit tennél? Ne itelkezz, nem jó kedvemből érzek így. És senki nem csalt meg senkit, de kínlódás van a lelkünkben.
Mi ilyenkor a legjobb? Több időt tölteni a családdal és felejteni a másikat, de hogyan?
Szerinted a férjed ezt nem veszi észre vagy semmi fel sem tűnik neki?
Honnan ismered őt?
Mennyire vagytok kapcsolatban?
És a legfontosabb,hogy el tudnád kerülni őt,ha akarnád?
23. Azon vagyok, hogy elkerüljem.
24. Nem, a férjem semmit nem lát ebből, hiszen semmit nem csináltam. Csak a lelkem viharvert.
Miért? Mert akkor azt hittem jobb nem lesz már az életemben. Tévedtem.
Szerintem sokkal inkább látszódik ,ha a lelkileg hazavág egy ilyen dolog,mint egy olyan félrelépés,ami nem jelent sokat.
Arra nem vakaszoltál,hogy mennyire vagytok kapcsolatban.
Néhány hónapos történetről mi alapján gondolod azt,hogy rendkívüli?
Sok minden megtörtént már emberekkel.
Előfordulhat,hogy megtalálod a másik feled, akivel tényleg minden jobb lehet (ne),de érdekelne,hogy ezt pl mennyi beszélgetésből vagy közös élményből sikerült leszűrnöd?
Gondolom munkahelyi dolog lehet, másképp nehezen lehet huzamosabb időt eltölteni észrevétlenül más társaságában.
Vagy esetleg netes ismeretség,ami talán nem is annak indult.
Végülis nem lényeges.
De valóban van köztetek annyi kapcsolat illetve kommunikáció,hogy ezt pár hónap után biztosan ki mered jelenteni,hogy ismered?
Addig nagyon szép minden,amíg csak elképzeli az ember,hogy olyan a másik, amilyennek látni akarjuk.
Milyen közös élményeitek vannak, amiből ismered a gondolkodását,a világnézetét a viselkedését egy egy hétköznapi dologban?
Ne érts félre,nem lerombolni akarom a benned lévő képet!
Van egy csomó apróság,ami egy embert a többi fölé emel vagy épp ellenkezőleg.
Ez miatt érzed különbnek mindenki másnál és ilyen apróságok miatt lehet fokozatosan kiábrándulni is valakiből.
Mitől különleges ő?
addig kinlódás amig minden nap táplálod a másik iránti érzelmet, gondolatban, ha minden nap megerősited ezt az érzést, akkor soha nem fogsz megszabadulni attól amit gerjesztesz általa.
Le kell venni a figyelmet a másikról, és magadat tedd rendbe először is.
Láss tisztán tiszta képpel, menjen le a köd a másik iránt, ne táplálj iránta gondolati képeket, vágyakat, ezt tedd félre egy időre először egy hónapra..tilos a másikra gondolni, mindél több energiát adsz neki annál rosszabb lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!