Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj a blackpillel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a blackpillel?

Figyelt kérdés
Az itteni feministáknak miért fáj egy olyan ideológia, ami leszoktatja a férfiakat a nők utáni vágyakozásról?

#nők #feminizmus #blackpill #Párkapcsolati esélytelenség
2022. jan. 26. 04:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

Nekem az fáj, hogy a blackpill nem azt jelenti, hogy leakadtok végre rólunk örökre, hanem hogy ugyanúgy velünk vagytok elfoglalva éjjel-nappal, csak már gyűlöletből, ráadásul egy sokkal torzabb szinten...

Bárcsak arról szólna, hogy soha többé nem hallunk rólatok... Pezsgőt bontanék

2022. jan. 26. 08:42
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
az mi?
2022. jan. 26. 09:51
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Szerinted hány normális ember vagy, aki tudja ezeket az incel kreténségeket?

40 vagyok, diplomás, budapesti, de még én is, csak itt a Gyakorin hallottam erről első ízben...de sajna nem utoljára. :(

2022. jan. 26. 10:43
 14/21 anonim ***** válasza:
96%
Ha tényleg erről szól, akkor én támogatom✌️
2022. jan. 26. 12:01
 15/21 anonim ***** válasza:
97%
És nektek az miért fáj, ha mi úgy támogatjuk ezt az ideológiátokat, hogy továbbra is elkerülünk titeket jó messzire? 😂 #pinkpill💅🏻💋
2022. jan. 26. 12:36
 16/21 anonim ***** válasza:
70%

Imádom a rakott krumplit.

De ha megkívánom, akkor teszek érte, hogy meg is ehessem.

Az incel miért nem tesz a nőért?

Csúnya? Van fogász, kozmetikus, fodrász,...

Csóró? Melózzon, vagy legyen csajozós melója, pl.: rendőr, buszsofőr, TAXI-s,...

Dagi? Diéta és mozgás.

2022. jan. 26. 13:19
 17/21 A kérdező kommentje:
16. A nőket csak a pénz érdekli, a sok sok pénz. Hogy beleüljenek a tutiba.
2022. jan. 26. 16:47
 18/21 anonim ***** válasza:
97%
Igazad van, a mai 12 órámat is te teszed a fenekem alá, hogy tudjak mit enni következő hónapban. :D
2022. jan. 26. 17:11
 19/21 A kérdező kommentje:

18. A gyakorin ilyen nő nincs is.

Itt mindenki 500felett keres és 2 órát dolgozik érte.

Ja és jár neki a hasonló kaliberű férfi is.

2022. jan. 26. 17:13
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Én nagyon mélyen spirituális és redpill-es vagyok.

Én éveket tőltöttem azzal, hogy a szintemhez és formámhoz méltó embert találjak.

Hiszek abban, hogy van egy skálázás, amit százalékban kell megadni, és az élőlényben lakozó szellem azon szintjét nézi, ami isten megértésén alapul.

Nos férfiba 80% felettit láttam mááár.., néézzüüük.. hármat.

70% felettit az előző hárommal együtt ugye, összesen hatot.

Nos... nőből 60% felettit összesen kettőt láttam, és csak egy 70% felettit, aki egy teljesen átlagos életet él huszon éves kora óta, jóóóó mélyen eltemetve magában a spirituális potenciált, az emberfeletti állapotokhoz, eszmékhez, érzelmekhez, stb.

Én nem azt mondom, hogy ez bármit megmutatna a földön lakókból, csak azt, hogy én személy szerint sokkal inkább vonzóm a férfi bölcseket, akik sajnos még nincsenek univerzális szeretet birtokában, és hát ugye emberileg heteroszexuálisak( ahogy én is), és hát ugye család se könnyen lenne így, mintsem a női testben élő bölcsebb testvéreimet.

Igazából bőven nem csak ennyi, sőt ez nem is alapja annak, amiért brutál erős redpilles vagyok, egyszerűen csak folyton azt tapasztalom, hogy nagy nagy ritkán jön valami különlegesebb lány, akkor másodpercek után kiderül belőle, hogy amúgy "nagyon" felszínes, beteg, és agymosott.

Én már elfogadtam a lehetőséget, hogy nem hogy a legigazabb vágyaimat nem fogom megélni e életemben szerelem terén, de lehet hogy fél százalékát sem.

Már annnyira leadtam az igényeimből, hogy már akár pár hetes szerelemre is simán nyitott lennék egy emberrel ha nagyon fejlett, de amint megnyilatkozna a fénytelensége, esetleg betegsége, én egyből azt érezném, hogy na ebből ennyi elég is volt. Amúgy is apró volt, hát még így, hogy jön rám a negatív. Ami bármekkora, nekem annyira triviális, hogy nem kérek belőle.

Szóval éljen a redpill. Nem szabad annyi energiát ebbe ölnöm, mint régen, mert az életem( most legalább is) nagyon nem erről szól.

11#es. A redpill erről szól.

Ott nem hallanál többé rólunk, mert a sok húgyszívű incel végre elkezdene magával foglalkozna, és rájönne, hogy a puncin, kinézeten kívül még ott van az elme és a szív. A két egyetlen dolog ami számít, avagy 1, te magad, a személyiséged. És elkezdenének valódi önfejlesztéssel foglalkozni. Nem "ön", mint test, ruházkodás, pénz, mega többi semmit se érő hülyeség, hanem az igazi valójukkal, amik ők.

Persze belül továbbra is éhezem a szerelemre, mert egy kitőltetlen potenciálom az emberfeletti érzelmeket adni és kapni, amiben művészkedhetnék, teremthetnék egy társammal, de mivel nincs ilyen társ, és a jelentkezők közt sincs hasonló, így minek foglalkozzak vele..

2022. jan. 26. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!