Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, csak hülyéskedik vagy komolyan gondolja?
Figyelt kérdés
16 vagyok a srác 27.. Sokszor beszélgettünk és mondta h vonző csaj vagyok meg jól nézek ki. Egyszer elmentünk bulizni, mikor elindultunk már részegek voltunk. 3an mentünk. És a kocsiba egész végig azt hallgattam, hogy szeretne velem összejönni,meg, hogy csókoljam meg. De ez a srác az a tipikus " megbaszom, azt jólvan " kategória. Ezért félek nagyrészt összejönni vele, meg nemhiszem, hogy felvállalna, az a hűű de menő srác egy tizenéves csajt, meg ezt ő is mondta. Nektek mi véleményetek? mondta józanul is és részegen is, hogy szeretne valamit!? Szerintem csak szex.. Van aki szerint nem csak szex. Oké, hogy ezt így nem tudjátok levenni, de aki érti miről van szó, azt megkérném,hogy valami véleményt mondjon :) Mert én azon az alapon vagyok EGYENLŐRE, hogy lesz, ami lesz..2010. szept. 9. 17:45
21/24 anonim válasza:
Egyértelmű hogy feleségül akar venni... (Én már akkor otthagytam volna a pi**ába amikor azt mondta hogy nem vállalna fel... BUNKÓ PARASZT, csak egy dugásra kellesz neki)
22/24 anonim válasza:
Csak szexre kellesz neki. Tudom, mert voltam hasonló helyzetben. Tehát ne!És most hajtsd el amíg lehet, mert ez a célja, hogy belezúgj, és meghúzhasson majd a haverjainak mesélhesse, hogy egy 16 éves kislánnyal dugott. Szerinted egy 27 éves FÉRFI mit akarhat egy 16 éves tinikorát élő lánytól? Persze, komoly kapcsolatot,mert az érett gondolkodású,felnőtt nők nem kellenek neki... ne röhögtesd már ki magad!
23/24 anonim válasza:
Meg tudod, az az őszinte, amelyik az első mondat. Hallod küld már el hogy lehet ilyen szánalmas hogy 16 éves kis fruskákkal kezd,és az eszed neked is tudja hogy át fog vágni kell ez neked??? Előzd már meg ne legyél már olyan mint sok más. Még távozhatsz emelt fővel, még nem késő.
24/24 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy nem nagyon talál érett gondolkodású nőt.. Több ember is mondta, akinek nincs oka hazudni.
És mindig mondja nekem, hogy érett gondolkodásom van és ezért vagyok vonzó. De félek, mert szerintem ez csak kerítőszöveg.
2010. szept. 18. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!