Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, csak hülyéskedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, csak hülyéskedik vagy komolyan gondolja?

Figyelt kérdés
16 vagyok a srác 27.. Sokszor beszélgettünk és mondta h vonző csaj vagyok meg jól nézek ki. Egyszer elmentünk bulizni, mikor elindultunk már részegek voltunk. 3an mentünk. És a kocsiba egész végig azt hallgattam, hogy szeretne velem összejönni,meg, hogy csókoljam meg. De ez a srác az a tipikus " megbaszom, azt jólvan " kategória. Ezért félek nagyrészt összejönni vele, meg nemhiszem, hogy felvállalna, az a hűű de menő srác egy tizenéves csajt, meg ezt ő is mondta. Nektek mi véleményetek? mondta józanul is és részegen is, hogy szeretne valamit!? Szerintem csak szex.. Van aki szerint nem csak szex. Oké, hogy ezt így nem tudjátok levenni, de aki érti miről van szó, azt megkérném,hogy valami véleményt mondjon :) Mert én azon az alapon vagyok EGYENLŐRE, hogy lesz, ami lesz..
2010. szept. 9. 17:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Tudod miért nem érti? Hát ezért:

[link]

2010. szept. 9. 17:55
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Látszik, hogy le fogsz feküdni vele, mert már belezúgtál és innen már mindegy mit mondunk. Két hét múlva azt kérdezed majd, hogy terhes vagy-e, három hét múlva pedig azt, hogy hogyan legyél túl rajta mert átvert. Sok sikert mindehhez.
2010. szept. 9. 17:56
 13/24 anonim ***** válasza:
EGYELŐRE
2010. szept. 9. 17:56
 14/24 A kérdező kommentje:

Nem nem szeretnék lefeküdni vele, mert még korai..

Vagyis.. 1-2 hét simán nem fér bele.. 2-3 hónapot minimum várnia kéne. Amúgy is szűz vagyok még..

2010. szept. 9. 17:58
 15/24 anonim ***** válasza:

"meg nemhiszem, hogy felvállalna, az a hűű de menő srác egy tizenéves csajt, meg ezt ő is mondta."

Miről beszélünk? :)

2010. szept. 9. 17:58
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

nem fog várni rád semennyit.

max elhiteti veled,hogy amíg nem fekszetek le addig mással se csinálja.pedig dehogyis nem.

de most mondd meg őszintén megéri neked egy ilyen taplóval elveszíteni a szüzességed?tuti nem lesz jó,nem lesz veld figyelmes meg ilyenek aztán meg ott is hagy...

2010. szept. 9. 17:59
 17/24 anonim ***** válasza:

Sajnos ott rontottad el, hogy beleszerettél. Nekem is volt egy ilyen srác az életemben, bár ő kicsit visszafogottabban nyomult, de végül hálistennek nem adtam be a derekam, nem kezdtem el vele járni. Pár év múlva hallottam vissza a közös ismerőseinktől, hogy csak a szexre kellettem volna neki.

Örülök, hogy annak idején képes voltam józan ésszel felmérni a helyzetet és végül otthagytam.

Mikor ez történt velem annyi lehettem mint te talán kicsit idősebb. Csak azt tanácsolom neked, hogy próbálj egy picit felnőni most és kiszállni a lila ködből és meglátod, hogy valójában mi történik.

20/L

2010. szept. 9. 18:00
 18/24 A kérdező kommentje:
Arról, hogy aztmondta, kéne pár hónap, hogy bárhova kimenjem velem, mert olyan helyen lakunk, ahol mindenki keveri a sz*rt.. Mikor ivott akkor, meg mondogatta, hogy ő felvállal, hülye volt h aztmondta h nem.. stb.. Bár ezt nem vettem semmibe mivel ittam énis őis..
2010. szept. 9. 18:00
 19/24 anonim ***** válasza:

16 évesen részeg vagy?

gratulálok...

szerintem egy részeges kis hülyének tart...mert az is vagy

2010. szept. 9. 18:19
 20/24 A kérdező kommentje:

pont h nem. egyszer kétszer, ha buli van iszok, na és? talán mindenki olyan, mint a kisangyal ? Én így érzem jól magam. De ez nem volt válasz a kérdésemre :)

Tudom, hogy nem tart részeges kis hülyének..

2010. szept. 9. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!