Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, csak hülyéskedik vagy komolyan gondolja?
Nem nem szeretnék lefeküdni vele, mert még korai..
Vagyis.. 1-2 hét simán nem fér bele.. 2-3 hónapot minimum várnia kéne. Amúgy is szűz vagyok még..
"meg nemhiszem, hogy felvállalna, az a hűű de menő srác egy tizenéves csajt, meg ezt ő is mondta."
Miről beszélünk? :)
nem fog várni rád semennyit.
max elhiteti veled,hogy amíg nem fekszetek le addig mással se csinálja.pedig dehogyis nem.
de most mondd meg őszintén megéri neked egy ilyen taplóval elveszíteni a szüzességed?tuti nem lesz jó,nem lesz veld figyelmes meg ilyenek aztán meg ott is hagy...
Sajnos ott rontottad el, hogy beleszerettél. Nekem is volt egy ilyen srác az életemben, bár ő kicsit visszafogottabban nyomult, de végül hálistennek nem adtam be a derekam, nem kezdtem el vele járni. Pár év múlva hallottam vissza a közös ismerőseinktől, hogy csak a szexre kellettem volna neki.
Örülök, hogy annak idején képes voltam józan ésszel felmérni a helyzetet és végül otthagytam.
Mikor ez történt velem annyi lehettem mint te talán kicsit idősebb. Csak azt tanácsolom neked, hogy próbálj egy picit felnőni most és kiszállni a lila ködből és meglátod, hogy valójában mi történik.
20/L
16 évesen részeg vagy?
gratulálok...
szerintem egy részeges kis hülyének tart...mert az is vagy
pont h nem. egyszer kétszer, ha buli van iszok, na és? talán mindenki olyan, mint a kisangyal ? Én így érzem jól magam. De ez nem volt válasz a kérdésemre :)
Tudom, hogy nem tart részeges kis hülyének..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!