Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak miért húznak jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért húznak jobban az alacsony nőkhöz mint a magas, csinos csajokhoz?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a körömben, hogy félnek a pasik a magas csinos, dekorativ nőktől7csajoktol. Elég sokan abban a hitben élnek aki magas az mind trampli. Pedig ismerek nem egy olyan csajt aki pont ennek az éles ellenkezője. Kb178 vékony testalkat, sportos és aranyos inteligens csaj. Mégis három éve nem talál normális párkapcsolatot csak szexre hajtanak nála a pasik.
2022. jan. 17. 11:31
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%
30 Hát ő biztos kisírja a két szemét, mert nem kell a férfiaknak.(irónia off)
2022. jan. 17. 17:22
 32/36 anonim ***** válasza:
75%
Tud állati szexi lenni egy magas csaj, de számoljunk egy kicsit. Mondjuk 185centi+tűsarok az mennyi is ?
2022. jan. 18. 06:44
 33/36 anonim ***** válasza:
84%
Jók ezek a lepontozások, de magas lánynak lenni olyan mintha alacsony férfi lennél. A nem tetsző válaszok kényszeres lepontozása előtt azért feltehetnétek magatoknak a kérdést, hogy miért a magasabb férfiak vonzanak titeket.
2022. jan. 18. 07:45
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
Nagy péló kell egy 170+csajhoz.
2022. jan. 18. 11:16
 35/36 anonim ***** válasza:
23%

33-as, ahogy írtam (csak látom, az olvasás nem az erősséged) a párom pár centivel magasabb nálam. Én 173, ő 175.

Egyébként egy exem volt 180 körüli, a többiek mind alatta, sőt nálam kicsit alacsonyabb barátom is volt már, akivel 3 évig voltunk együtt és nem emiatt mentünk szét.

2022. jan. 18. 11:52
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Új válaszoló vagyok. Én 197 cm magas vagyok és legszívesebben egy magas barátnőm lenne a 175-185 magas mezőnyből, mert tetszenek a magas nők. Más kérdés, hogy az évek alatt azt vettem észre pont ezek a csajok nem vonzódnak hozzám, külsőre persze sokszor igen, de ismerkedéskor randin nincs a magas csajokkal sikerem, eddig általában lekoptattak. A leghosszabb kapcsolatom egy 165 cm magas lánnyal volt, életem legnagyobb szerelme is egy 165-170 körüli lány volt. Szóval hiába a magas nők kicsit jobban tetszenek, újabban már kevésbé is gondolok rájuk, mert az alacsonyabb lányoknál azt látom több szerencsém van.
2022. jan. 21. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!