Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hátrány az, ha alacsonyabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány az, ha alacsonyabb iskolai végzettséggel rendelkezem?

Figyelt kérdés
Érdekelne. Csak egy érettségivel, illetve autószerelő végzettséggel rendelkezem, a leányzó pedig egyetemista, óvodapedagógus szakon. Hátrány lesz ez, vagy csak én gondolom ezt ennyire túl, hogy esélyem se lenne így?
2021. dec. 29. 20:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
A pénz számít. Autószerelőként simán 4-600-at hazavihetsz, de egy óvodadajka minimálbéres lesz.
2021. dec. 29. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
Attól függ mennyire van elszállva magától. De amúgy a reakciója mindent el fog árulni amikor elmondod neki mi a végzettséged. Amúgy egy óvodapedagógus szakkal nem igazán tudná "verni" magát semmire.
2021. dec. 29. 20:52
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Kétdiplomás nő vagyok, a párom burkoló. Kicsivel kevesebbet keres nálam. Sose zavart.

Nem a végzettség számít, hanem, hogy értelmes legyen a másik.

2021. dec. 29. 20:54
 4/11 anonim ***** válasza:
55%
A párom autószerelő, én jogasz. Nem keresek rosszul, de ő az 5xösét keresi
2021. dec. 29. 20:57
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Igen, hátrány. A te kisebbségi komplexusod miatt főként.
2021. dec. 29. 21:20
 6/11 anonim ***** válasza:
8%
Ha gondot csinál ebből csak mond neki ezt,mire vagy úgy oda? Amiért te éveket tanulsz azt régebben egyszerű nők is elvégezték!
2021. dec. 29. 23:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Küld el neki a fényképes önéletrajzodat és majd értesít, ha megfelelsz!
2021. dec. 30. 01:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék. Egy tünemény a leányzó, én se gondolom, hogy ezen a végzettség dolgon múlna bármi is. Inkább csak egyfajta félsz. Na mindegy, valóban én reagáltam túl. Köszi a válaszokat.
2021. dec. 30. 06:14
 9/11 anonim ***** válasza:

A régi világban még volt esély arra, hogy a felek ilyen felállással is elfogadják egymást, ha megvolt a kémia.

A mai világban, Kedves Barátom készülj fel arra, hogy elfogadják a nők ezt a felállást, de csak a manika miatt, így készülj fel a "fejős tehén" szerepre.

2021. dec. 30. 07:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Dehogy, egy óvónőnek egy autószetelő álom.

Kb 5 ször annyit fogsz keresni.

2021. dec. 30. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!