Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak miért húznak jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért húznak jobban az alacsony nőkhöz mint a magas, csinos csajokhoz?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre a körömben, hogy félnek a pasik a magas csinos, dekorativ nőktől7csajoktol. Elég sokan abban a hitben élnek aki magas az mind trampli. Pedig ismerek nem egy olyan csajt aki pont ennek az éles ellenkezője. Kb178 vékony testalkat, sportos és aranyos inteligens csaj. Mégis három éve nem talál normális párkapcsolatot csak szexre hajtanak nála a pasik.
2022. jan. 17. 11:31
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Nem, nem magamból életem :) most ki abranditottalak igaz? Ez nagyon gyerekes volt! Mellesleg elég értelmetlen dolgokat irkalsz :)
2022. jan. 17. 12:18
 12/36 A kérdező kommentje:
Jajj na meg jöttek a meg mondó emberek... Nem tudtam mi hiányzik.... :)
2022. jan. 17. 12:19
 13/36 anonim ***** válasza:
80%
11 Nagyon buta vagy.Amint láthatod, mások sem veled értenek egyet.
2022. jan. 17. 12:21
 14/36 A kérdező kommentje:
Nagyon buta miért is? Azért még kíváncsiságbol ki merek írni egy kérdést, nem mondtam melyik vagyok én kezdjük itt.... Ide jöttök támadni, értelmetlen hulyesegeket irkalni aki nem is a kérdés volt, és. Mivel szóvá merem tenni meg nekem estek.... Na akkor fussunk neki még egyszer ki is a buta? :) oké legyen igazad ;)
2022. jan. 17. 12:25
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Én is észrevettem ezt, hogy inkább hátrány a magasságom, pedig a 173 centimmel azért nem vagyok egy égimeszelő. És nem egyenesen arányos, hogy a magas férfiaknak inkább a magasabb nők jönnek be. Párom pár centivel magasabb csak nálam. Míg ismerek 180 fölötti srácot, aki az alacsonyabb lányokért van oda, mert ők "cukik".
2022. jan. 17. 13:20
 16/36 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem valahol a férfi egóban van a válasz

Egy nő legyen kicsi törpüljön el a férfi melett

Minden porcikája órjás legyen a nő mellett

Tudjon anyít mint ő. Csak ne legyen elismerve

2022. jan. 17. 13:21
 17/36 anonim ***** válasza:
0%

Hidd el, hogy a férfiak megőrülnek a magas, jó alakú, hosszú lábú nőkért.

Csak sajnos sok pasi komplexusos csicska és ezért nem mer lépni magas nők felé.

És persze főleg a nők hibája, mert nekik mindig MAGAS pasi kell. Na jó, de egy 180 - 185 centis csaj vajon hány potenciálisan megfelelő (korban hozzáillő, diplomás, MAGAS, nagy farú, lakásos, kocsis, fügetlen,...), nála magasabb pasival találkozik?

2022. jan. 17. 13:55
 18/36 anonim ***** válasza:
50%
A 173 centimmel még arra sem hajthatok nála.
2022. jan. 17. 14:31
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Ki találta ki ezt az ökörséget hogy mi félünk a magas csajoktól?

Egyszerűen csak úgy hozta a sors hogy a barátnőm 162cm én meg 184cm, semmi köze nem volt a magassághoz. Nekem 155 centivel és 180 centivel is ugyanúgy tetszene.

2022. jan. 17. 15:24
 20/36 anonim ***** válasza:
84%
17# Hát igen, a kedves 180+os lányoknál az "alapvető" elvárások mellet kiesik a maradék férfiak 80%-a is, mivel 190 centi alatt szóba se állnak senkivel.
2022. jan. 17. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!