Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért húznak jobban az alacsony nőkhöz mint a
magas, csinos csajokhoz?
11/36 A kérdező kommentje:
Nem, nem magamból életem :) most ki abranditottalak igaz? Ez nagyon gyerekes volt! Mellesleg elég értelmetlen dolgokat irkalsz :)
12/36 A kérdező kommentje:
Jajj na meg jöttek a meg mondó emberek... Nem tudtam mi hiányzik.... :)
11 Nagyon buta vagy.Amint láthatod, mások sem veled értenek egyet.
2022. jan. 17. 12:21
14/36 A kérdező kommentje:
Nagyon buta miért is? Azért még kíváncsiságbol ki merek írni egy kérdést, nem mondtam melyik vagyok én kezdjük itt.... Ide jöttök támadni, értelmetlen hulyesegeket irkalni aki nem is a kérdés volt, és. Mivel szóvá merem tenni meg nekem estek.... Na akkor fussunk neki még egyszer ki is a buta? :) oké legyen igazad ;)
Én is észrevettem ezt, hogy inkább hátrány a magasságom, pedig a 173 centimmel azért nem vagyok egy égimeszelő. És nem egyenesen arányos, hogy a magas férfiaknak inkább a magasabb nők jönnek be. Párom pár centivel magasabb csak nálam. Míg ismerek 180 fölötti srácot, aki az alacsonyabb lányokért van oda, mert ők "cukik".
2022. jan. 17. 13:20
Szerintem valahol a férfi egóban van a válasz
Egy nő legyen kicsi törpüljön el a férfi melett
Minden porcikája órjás legyen a nő mellett
Tudjon anyít mint ő. Csak ne legyen elismerve
2022. jan. 17. 13:21
Hidd el, hogy a férfiak megőrülnek a magas, jó alakú, hosszú lábú nőkért.
Csak sajnos sok pasi komplexusos csicska és ezért nem mer lépni magas nők felé.
És persze főleg a nők hibája, mert nekik mindig MAGAS pasi kell. Na jó, de egy 180 - 185 centis csaj vajon hány potenciálisan megfelelő (korban hozzáillő, diplomás, MAGAS, nagy farú, lakásos, kocsis, fügetlen,...), nála magasabb pasival találkozik?
2022. jan. 17. 13:55
A 173 centimmel még arra sem hajthatok nála.
2022. jan. 17. 14:31
Ki találta ki ezt az ökörséget hogy mi félünk a magas csajoktól?
Egyszerűen csak úgy hozta a sors hogy a barátnőm 162cm én meg 184cm, semmi köze nem volt a magassághoz. Nekem 155 centivel és 180 centivel is ugyanúgy tetszene.
2022. jan. 17. 15:24
17# Hát igen, a kedves 180+os lányoknál az "alapvető" elvárások mellet kiesik a maradék férfiak 80%-a is, mivel 190 centi alatt szóba se állnak senkivel.
2022. jan. 17. 15:27
Kapcsolódó kérdések: