Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik elkerülésében rejlik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik elkerülésében rejlik a hosszú élet titka?

Figyelt kérdés
Egy 109 éves néni állítja ezt egy cikkben.
2022. jan. 16. 18:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
igen, kerülj el pls, a nagyanyáddal együtt
2022. jan. 16. 18:13
 2/12 anonim ***** válasza:
22%
Úgy érzem az IQ szintedről ha leugornál az olyan lenne mint másnak egy lépcsőfokot lelépni, ha hiszel ebben
2022. jan. 16. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi is kerüljük a pasikat mégse èlünk sokáig! 🤣

Egy heteró férfi

2022. jan. 16. 18:15
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 Sértődős kisfiú vagy! Azt hittem egyértelmű, hogy csak poénból írtam.
2022. jan. 16. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Most valtam el es a halantekomon visszanott a haj, boldog es nyugodt vagyok, mintha egesznap relaxalnek. Nem is voltam beteg se, pedig hazassag alatt mindenem fajt.
2022. jan. 16. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Azt tudom mondani, hogy amikor kiscsikó voltam nem igazán értettem a párkapcsolat mikéntjét és okát. Nem érdekeltek a nők (a férfiak sem). Aztán sajna beindultak a hormonjaim (ez elég sokára történt), de nem mondanám, hogy a jelenlegi létezésem elégedettebbé tesz, mint a csikókorombeli. Mondhatom, hogy sokkal kevesebb szociális problémám volt, mint most. Van előnye a nőknek és tudnak pluszt adni, de azt azért szeretném, hogyha 1 hónapig nem akarok a csajommal lenni, azt meg lehessen tenni. Ez hiányzik.
2022. jan. 16. 20:37
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Meg az antioxidánsok, stresszkezelés :D
2022. jan. 16. 22:19
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Az átlag emberek elkerülésében rejlik.
2022. jan. 17. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
8! éppen ellenkezőleg a szélsőség az, ami nem jó!
2022. jan. 17. 20:17
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem erről az jut eszembe, hogy nagyon rég, a 2000-es évek elején egy közjegyzőnél dolgoztam. Az 90 feletti elhunytjaink zömével nők voltak, és szinte mind hajadon családi állapotban. Még 100 felettjeink is voltak néha, akik még az 1800-as évek végén születtek :) Mindig megbökött a főnökasszony amikor nyitogatta az új aktákat, nézd már, még egy 90x vagy százéves néni, és ő is hajadon volt :D Esküszöm így volt, nem özvegyek, nem elváltak, hanem hajadonok :) Az én egyik dédnagyanyám is az volt egyébként, 97 évig élt, bár ő szült két gyereket két apától, leányanyaként, sose élve együtt férfival. Badass woman lehetett abban a korban :D
2022. jan. 17. 20:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!