Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki tudja hogy szexelnünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki tudja hogy szexelnünk kéne, viszont kapcsolatban szeretném megélni a szerelmemmel?

Figyelt kérdés
A baráti köreinkben mindenki tudja hogy forr közöttünk a levegő, mi is. De ez a dolog visszatart, tuti beleszeretnék ha elkezdenénk szexelni, ő meg a kapcsolatosdit nem hozza fel? Ti szexelnétek csak úgy? Volt aki később megbánta, szintén amiatt ahogy én érzek?
2022. jan. 11. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:
94%
Még nagyon "kezdő" koromban feküdtem le egy olyan sráccal, akivel "forrt " köztünk a levegő, és azt hittem ő is komolyabban gondolja kettőnk között. Ehelyett megdugott és ment a következő lányra, ami rosszul esett és egy darabig fájt. Visszagondolva tapasztalatszerzésnek jó volt, mert többet nem mentem bele ilyen helyzetekbe.
2022. jan. 11. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne szexelj vele. Írod, hogy te kapcsolatot akarsz vele, ő meg nem, csak megdugni. Ő megkapná, amit akar, te meg nem. Ennyire nem kell lemenni kutyába egy kis kufircért... Szenvedni fogsz mocskosul, előre szólok. Ne csináld, kérlek, több vagy te ennél. :)
2022. jan. 11. 14:42
 3/3 anonim ***** válasza:
82%

Még fiatalabb koromban nekem is tetszett egy srác, egyszer lefeküdtünk. Ő többet nem akart, én meg nem mertem neki mondani, hogy én még többször szeretnék, de csak azért mentem volna bele szexkapcsolatba, hogy hátha majd össze is jövünk. Vele ez nem jött össze, de később volt egy másik srác, akivel barátság extrákkalnak indult, én beleszerettem, ő nem viszonozta. Egy ideig nem beszéltünk az én kérésemre, de utána megint felvettük a kapcsolatot és elkezdte erotikusra terelni a témát, amit én totál félreértettem. Azt hittem, hogy összejönne velem, mert tudta, hogy én mit érzek és hogy így próbál flörtölni, meg hogy elinduljon valahogy a dolog. Ezt mai fejjel már tudnám, hogy neki csak szexre voltam jó, ez akkor ki is derült.

Ne menj bele szexbe akkor, ha tudod, hogy belé szeretnél. Főleg, ha lány vagy, azt látom magam körül, hogy a fiúk képesek akár évekig is lefeküdni egy lánnyal úgy, hogy sosem lesznek érzelmei, de egy lány akár pár alkalom után is szerelmes lesz, szinte törvényszerűen.

2022. jan. 11. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!