Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ha a nagy szerelmetekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha a nagy szerelmetekkel jártok es komolyan veszitek kb mennyi idő kell a kézkérésig?

Figyelt kérdés

Kezdek attol tartani hogy barátom csak pár évem el akar venni es ennyi.

Ha nem vesz komolyan en nem szeretnék várakozni

30 felett ő 38

#kihasználás #idő rablás
2022. jan. 10. 10:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/122 A kérdező kommentje:

*vásárlás.

Velem meg alberletet tervez. Azaz minuszt.kiadást. ez nem elorelépés hanem hátra.

2022. jan. 12. 13:30
 52/122 anonim ***** válasza:
70%

mivel az en otletem volt a vadarlas ujitas mintha még le is huzna

Légy szíves ne boríts ki, jó hogy nem kérsz jogdíjat az ötletedért.

Közös albérletben összeköltözés szuper ötlet. Közös lakás, hitel még biztos nem aktuális. Együtt élve meglátjátok, működik-e.

Visszalépés? Mert most hol laksz te, hol lakik ő? Most nem béreltek? Nincs saját lakás egyikteknek sem?

Kapcsolati szempontból mindenképp előrelépés.

2022. jan. 12. 13:33
 53/122 A kérdező kommentje:

Most kicsi élhetetlen albérletben vagyunk ezért ő fél lábbal otthon lakik még a szüleinél, de nálam van inkább.

Nekem nagyon nem előrelépés minuszt venni a nyakamba.

2022. jan. 12. 13:52
 54/122 A kérdező kommentje:

Es nem első az hogy egy ötletemmel.felkapaszkodik vki a "hátamon".

Unom már ezt hogy én építem mások életét én meg nem haladok semerre.

Ez nem párkapcsolat amit ő csinál.

Ennyit a jogdijakrol.

Exnél meg felvetettem hogy devizában tőzsdézzen és ne csak ft ban

Tá dám. Millios plusszok. Neki is. "Belőlem"

Az az elotti exet is mondhatnám.

E l e g e m V a a a n

Elegem van.

2022. jan. 12. 13:54
 55/122 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem tőzsdézel te devizában vagy veszel lelakott ingatlnat felújításra, eladásra...?

Ha te is albérletben élsz, ami nem is jó, abszolút nem visszalépés közösen kivenni egy normális lakást. Szerintem.

Én a negyvenes éveimben saját lakást adtam ki bérbe, hogy albérletben összeköltözzek a szerelmemmel. Nem élem meg visszalépésnek, sőt. Valamit valamiért.

2022. jan. 12. 14:11
 56/122 A kérdező kommentje:

Azert nem tozsdezem mert nem ertek hozzá azon a szinten ahogy kene. Napi 8 ora tanulas kellene.(nincs ra idom)felmertem a hiányaimat hogy miket kellene tudnom stb.

De neki azert csinaltam egy otlettel par millát helybol.

Persze semmit nem adott belole a nagy szerelemben..

Az ex akarta nekem csinalni a tozsdét befektetni a penzem, most meg mivel vége a vele valo kapcsolatnak, rohanhatnék a penzem utan, hogy adja vissza. Ezert se akartam vele vagyoni közösséget vagy barmilyen penzugyi osszefonodast.

Egy nagyobb alberlet az minusz!

Tanulj matekot.

2022. jan. 12. 14:17
 57/122 A kérdező kommentje:
Bevetel sajat ingatlanbol van es nem alberletbol. Az utobbi az kiadás vállalása azaz nemhogy beveteled nincs de a tőkéd is negativba megy.
2022. jan. 12. 14:19
 58/122 A kérdező kommentje:

"Ezert se akartam vele vagyoni közösséget vagy barmilyen penzugyi osszefonodast."

Max ha persze komolyan vesz, hazassag gyerek stb.

Komoly kapvsolatokba valo a vagyoni kozosseg. Ergo a mostani párom valszeg nem vesz komolyan ha ő a haverjaival tervez..

De a duma persze az megy hogy igy meg ugy szeret.

2022. jan. 12. 14:28
 59/122 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm, közgazdász vagyok, nagyjából megy a matek. Illetve ki is adok és bérelek is ingatlant. A matek így kb úgy néz ki, hogy ha önállóan bérelsz egy pici, rossz kis lakást, akkor fizetsz x összeget. Ha ketten béreltek mondjuk egy átlagos kétszobást, az valószínűleg nem fog 2x összegbe kerülni, csak x + pár ezer forint. De még ha kétszer annyiba is kerülne - nem fog - akkor is ketten fizetitek, tehát te vagy x összeggel kell beszállj ezek után is.

De Te tudod, Te életed, Te kapcsolatod. Majd eldöntöd.

Az albérlet valóban nem bevétel, de most is fizeted, ezután együtt fizetnétek és kipróbálhatnátok a közös életet. Nyilván nem ugrotok bele rögtön közös vásárlásba.

2022. jan. 12. 14:30
 60/122 A kérdező kommentje:

Ha ele bérelnék kecot akkor is fenn kell tartanom a mostanit hogy legyen hova lelépni ebbol a hű de komoly kapcsolatbol

Pill

2022. jan. 12. 14:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!