Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ütöttétek már meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ütöttétek már meg a szerelmeteket?

Figyelt kérdés
Ha igen, megbántátok? Bocsánatot kértetek?
2020. dec. 27. 14:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert kérte. Fenntartásaim voltak, de már elengedtem őket, valakinek ez jön be. :)
2020. dec. 27. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem vagyok proli.
2020. dec. 27. 14:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Kérte?! Ez valami betegség?
2020. dec. 27. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3-as: nem, valszeg fétise lehet a srácnak, kicsit biztos vonzza a BDSM.

Én sose ütötte még meg, pedig egy megérdemelte volna, amikor kideült, hogy félrekefélt az exével és hazudott fél éven keresztül nekem, mint a vízfolyás.

2020. dec. 27. 14:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer. Sok mindent eltűrtem neki, itt a meg családokat, a szemembe hazudást (ami ráadásul mástól vissza is hallottam, kérdezés nélkül, hogy "a párod...xy helyen volt xy nővel, stb), azt is eltűrtem, hogy mindenkinek a hátam mögött kibeszéljen és ez által én voltam a rossz (ezt is visszahallottam). Hajnali 1-kor elkezdet" hisztizni" hogy milyen bunkó vagyok mert lusta vagyok neki csinálni melegszendvicseket...(nem dolgozott, előtte 10 órakor vacsoraztunk, én meg szinte már aludtam akkor ha hagyott volna) de ezt is eltűrtem.

Egy valamit viszont nem, azt ahogyan rosszakat kívánt tesómnak, anyumnak és apumnak, akkor szaladt el egy pofon.

2021. jan. 5. 23:40
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös,megdolgozott érte, remélem, jó nagyot adtál és utána kidobtad!
2021. jan. 6. 07:25
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Igen kidobtam, csak sajnos 1 hónap után vissza könyörögte magát, hogy változni fog stb. Így sajnos adtam neki egy esélyt, alig volt tapasztalatom ilyen téren, de 2 hét után végleg szakítottunk.
2021. jan. 6. 15:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen egyszer mert nagyon bunko volt velem, aztan majdnem eltorte a csuklom
2021. jan. 7. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!