Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ha a nagy szerelmetekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha a nagy szerelmetekkel jártok es komolyan veszitek kb mennyi idő kell a kézkérésig?

Figyelt kérdés

Kezdek attol tartani hogy barátom csak pár évem el akar venni es ennyi.

Ha nem vesz komolyan en nem szeretnék várakozni

30 felett ő 38

#kihasználás #idő rablás
2022. jan. 10. 10:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 A kérdező kommentje:
? lett volna a végén
2022. jan. 10. 18:24
 22/122 anonim ***** válasza:
100%
Használgat? Neked nem jó vele?
2022. jan. 10. 19:30
 23/122 anonim ***** válasza:
100%

Hasznalgat?

Már első randin vegyen el hogy ne érezd magad kihasznalva?

2022. jan. 10. 19:32
 24/122 anonim ***** válasza:
100%

Tehát addig nem is lesz szex, amíg nincs esküvő? Mert most pont úgy hisztizel, mint egy valláskárosult prűd penészvirág.

Minek örülj? Mondjuk annak, hogy szerelmeskedtek!

Neked csak az a cél, hogy valaki elvegyen. Ez így rossz!! Ez csak garancia a gyors válásra.

Elvileg az a cél, hogy együtt öregedjetek meg. Egy hosszú út, kézen fogva, buktatókkal, pihenőkkel. Egyik ilyen pihenő az eljegyzést, a másik az esküvő. De jó esetben lesz még sok nagyszerű pillanat, amire jó lesz visszaemlékezni. Te olyan vagy, mint aki az első megállóban leszáll a buszról. Sose jutsz el az út végéig.

2022. jan. 10. 19:37
 25/122 A kérdező kommentje:

Nekem nem az jelenti a szerelmet hogy a fülembe sugdossák ezerszer is hogy szeretlek, vagy virágot vesznek vagy sorolhatnam a majd'40 es pasikat, hogyan udvarolnak vagy hogyan biztositanak a szerelmükről kapcsolatban.

Ez nekem a dedo.

Felnott férfiaktol azért màr jelentosebb dolgokra vágynék.

Es mivel semmiféle áldozathozatalt vagy tetteket nem látok, csak amolyan kedvességféléket meg nyalizást"igy egyszeruen bizonytalannak érzem az egész kapcsolatot.

Korrekt konkrét Valamire vágynék.

Ami pl.eljegyzés.

De jo akkor ha ez tulzás lenne fél év/1 év mulva (de máshol nem az mert van rá pelda..), akkor legalább vmi más súlyos dologgal nem artana ha előrukkolnának ahhoz legalább, hogy tudjam mit jelentek en neki! Számítok e neki, fontos vagyok e.

Ha semmit nem jelentek, akkor persze hogy is érezném magam jol a kapcaolatban?

2022. jan. 10. 19:42
 26/122 A kérdező kommentje:

24 a szex hogy jon ide? Abban speciel pont laza vagyok.

Engem a kapcsolat komolysága erdekelne hogy szórakoznak e velem vagy netán nem

2022. jan. 10. 19:43
 27/122 anonim ***** válasza:
100%
26 Épp ez a baj veled.30 éves vagy, a szexben laza, ki tudja hány partnered volt eddig.De úgy nyilvánulsz meg az eljegyzésről és a házasságról, mintha egy mélyen vallásos, 18 éves szűz lány lennél.Magadnak teszel szívességet, ha nem játszod az agyad.
2022. jan. 10. 23:02
 28/122 A kérdező kommentje:

Komoly kapcsolatokra adnék es nem szórakozásra.

Ez nem vallásosság kérdése

2022. jan. 11. 07:14
 29/122 anonim ***** válasza:
100%
Együtt éltek?
2022. jan. 11. 08:11
 30/122 anonim ***** válasza:
100%
Szegeny hapsi ha tudná hogy a szerelmének kifejezeset te komolytalan nyalizasnak értékeled...
2022. jan. 11. 08:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!