Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak ha a nagy szerelmetekk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ha a nagy szerelmetekkel jártok es komolyan veszitek kb mennyi idő kell a kézkérésig?

Figyelt kérdés

Kezdek attol tartani hogy barátom csak pár évem el akar venni es ennyi.

Ha nem vesz komolyan en nem szeretnék várakozni

30 felett ő 38

#kihasználás #idő rablás
2022. jan. 10. 10:35
 71/122 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valóban tovább kell lépni és keresni olyat, akivel egyfelé mentek és ugyanazt akarjátok.
2022. jan. 12. 14:58
 72/122 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire azt látod, ő nem benned gondolkodik - a házvétel alapján - hogy gondolod ezt a lánykérést? Ez azért nem egy bonbon, egy egész életre kéne szóljon. Kb látatlanban, mert együtt sem éltek és lehet így nem is fogtok.

Ha csak puncinak érzed magad az életében, akkor ezt elmondod, azt is, te mit szeretnél, aztán meglátod mit reagál és annak fényében tudsz dönteni, mész-e vagy maradsz.

2022. jan. 12. 15:00
 73/122 A kérdező kommentje:

"Ha ennyire azt látod, ő nem benned gondolkodik - a házvétel alapján - hogy gondolod ezt a lánykérést?"

Ő azt mondja mindig engem akar, csak velem lenni, tervez velem meg etc hogyjem már el mennyire szeret, nagyon sajnálja hogy nem látok a fejébe mert ha belelátnék látnám hogy mindene én vagyok.

Szoval ugy gondolom hogy nem ártana valoban latnom is vmit mint csak az, hogy hallgatom a szép szavakat.

Ha nem is eljegyzés, írtam már ezt valahol, de legalabb valami hasonló, amivel bizonyit, amik tettek, amibol valóság alapja van a dumának.

De még ingatlanban is haverokkal agyal nem velem.

A tettek ugye...

Nekem csak a duma jár?

2022. jan. 12. 15:06
 74/122 A kérdező kommentje:
Ja es ha a haverjaival vesz ingatlant ÉS velem komolyan gondolja akkor velem is venne egy 2.ingatlant? Vagy hogy képzeli? Aztán fizeti jobbra balra a hitelt? Vagy hogy ez az egesz?
2022. jan. 12. 15:09
 75/122 anonim ***** válasza:
100%

Együtt se éltek, még jó hogy nem akar közös lakást venni.

Haverokkal se együtt élni tervez, hanem befektetni.

Nem tudom, mivel bizonyíthatná a szándékát, eljegyzésen kívül. Összeköltözéssel szerintem igen, de attól te ódzkodsz. Pedig a közös élet első lépcsője ez lenne.

2022. jan. 12. 15:21
 76/122 A kérdező kommentje:

""hű de komoly kapcsolatban", amiben még összeköltözni sem mersz...?"

Na ezt szeretném tudni, hogy nekem komolyan kéne őt vennem? Ezért a kérdés eleve.

2022. jan. 12. 15:22
 77/122 A kérdező kommentje:
Együtt élünk írtam. Naoi szinten vagyunk kelunk fekszunk együtt. Csak nem tud átpakolni mert kicsi a keco. Nem élhető kettőnknek.
2022. jan. 12. 15:23
 78/122 A kérdező kommentje:

Sőt en kezdek"megfulladni", hogy egyáltalán minek van akkor velem, ha nem vesz komolyan?

Vagy ha komolyan vesz, miert nem tesz is ugy?

2022. jan. 12. 15:24
 79/122 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem együttélés, hogy félig nálad, félig a szüleinél. Amikor minden nap együtt ébredtek, akkor is, amikor egyikőtöknek taknya-nyála egybe, amikor közösen kell fizetni a rezsit, főzni, bevásárolni meg ki teregessen ki... az együttélés.

Mi lenne számodra bizonyíték - gyűrűn kívül akár - hogy komolyan gondolja? Én mindenképp a közös albérletet választanám. Ott eldől.

2022. jan. 12. 16:14
 80/122 A kérdező kommentje:

Mindenesetre engem ez már felőröl. Intézem külföldöt. Felvettem a kapcsolatokat. Mar várnak. Utlevél vakcina intezem

Van pár hónapja kitalálni mit akar tolem.

Es akkor korrekt voltam, mert én tisztességesen vártam. Felajánlottam lehetőségeket vagy él vele vagy nem, vagy lép vagy nem

2022. jan. 12. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!