Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rossz vagyok, ha nem akarok komoly kapcsolatot nő létemre, csak lazát?
Figyelt kérdés
Amíg meg nem unjuk egymást, aztán utána keresek mást. Gáz ez egy nőtől? Nem tudok elköteleződni, de nekem is vannak szükségleteim.
30/n
2022. jan. 9. 15:22
21/25 anonim válasza:
Engem? Azért mert a nők lusták megismerni a saját testüket, vagy az ágyban annyira prűdek hogy nem nyitják ki a kis szájukat hogy mit szeretnének? Ne röhögtess. Ha a férfi alkalmazkodó akkor csak a nő az akadály.
22/25 anonim válasza:
Én nem tudom milyen nőkkel volt dolgod, de ezen az oldalon mindenki azt hiszi a nők és a férfiak egytől egyig mind ugyanolyanok? Csak mert nagyon úgy tűnik néha :D főleg amikor meg akarják mondani, hogy a másik nem mit gondol és mit nem.
23/25 anonim válasza:
Az a vicces amikor 1 db nő már tényként adja elő a saját véleményét. Ennyi erővel a férfi is nyilatkozhat a női nemről.
24/25 anonim válasza:
Nyilatkozhat, csak felesleges mert nekem is sok férfi barátom van mégsem tudnék ilyen magabiztosan nyilatkozni a nevükben. Mert nem vagyok férfi.
25/25 A kérdező kommentje:
Abbahagyhatnátok ezt a meddő vitát. Rég nem a kérdésre válaszoltok.
2022. jan. 9. 20:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!