Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet mondani magasság alapján,hogy két személy nem illik össze?
A barátom 180cm-korul van én meg 150cm. Páran azt mondták,hogy nem illünk össze, pedig nem is tudnak sokat a kapcsolatunkról. Egész életemben csufolkodtak velem a magasságom miatt és most ez egy plusz pofon.
A kapcsolatunkat ezt nem fogja befolyásolni,csak az onbizalmamat állandóan rontja a sok beszollás.
Miért foglalkozol mások véleményével? Hát még hogy beszólások is vannak!
Ha tetszetek egymásnak és jól megvagytok, akkor minden OK.
12# egész suli alatt azt hallottam,hogy túl alacsony, túl kövér, túl csúnya vagyok ... az önbizalmam zero volt a párom előtt.
Csak idegileg sokszor már kikészit,hogy így 25 fölött is a magasságom miatt kapok bántásokat, elméletileg felnőtt emberektől
Figyelj, először is cseréld le a “barátaidat”! És meg kell tanulnod kiállni magadért.
Én is 150 centi vagyok, 22 éves és utoljára általános iskolában bántottak a magasságom miatt.
Párkapcsolatról meg csak annyit, hogy a párom 188 cm, soha senki nem szólt meg minket emiatt, sőt. Csomó olyan dicséretet kaptunk, hogy milyen cukik vagyunk együtt :) Ha meg a hátam mögött puffog netán valami irigy dög emberke, az nem tud érdekelni, majd abbahagyja, ha lesz (boldog) élete.
Ellenben voltam együtt két 170 körüli pasival, mindkettő undorítóan bánt velem, megcsalt, hazudozott, majd kidobott, mint egy használt rongyot. Szóval ennyit erről, ki kivel “illik” össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!