Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasik nektek milyenek az eddigi tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
A lányok tényleg szívesebben ismerkednek veletek mint az alacsonyabb pasikkal?A magasságotok tényleg könnyebbé teszi nektek a lányokkal való ismerkedést?2021. dec. 28. 19:18
2/17 anonim válasza:
Annyira értelmetlenek az ilyen kérdések. Van olyan csaj akit ez befolyásol, igen, de nem az a kérdés, hanem hogy te kezdenél olyannal, akit annyira befolyásol hogy nem hajlandó alacsonyabb pasival ismerkedni? Kezdenél ilyen szempontból szuk gondolkodasu növel?
3/17 anonim válasza:
Én 173 centi vagyok. Ergo törpe. Viszont van tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Tinderen egy hét alatt négyszer kaptam meg, hogy mivel nem érem el a 180 centis minimumot ezért nem szeretnének velem ismerkedni. Jelzem, a lányok olyan 165 körül voltak. Szóval ja. Ez kicsit megnehezíti az ismerkedést.
4/17 anonim válasza:
A barátom 185, magasnak számít. (Nem mintha nem lenne megszámlálhatatlanul sok nála is magasabb pasi...) És rengeteg csaj flörtöl vele, több, mint alacsonyabb férfi ismerőseimmel.
5/17 anonim válasza:
srácok, ha nem vagytok megelégedve a magasságotokkal, miért nem változtattok rajta?
ja, hogy nem lehet? felszínesek lennének a csajok? és még meg vannak sértődve, ha nem randizol a bálnatestűekkel? XD
6/17 anonim válasza:
Én 186cm vagyok, 19 éves és szüz. Attól hogy magas vagyok még nem fognak körbeugrálni a lányok. Ez csak 1 tulajdonság a másik százból, nem mérvadó.
7/17 anonim válasza:
190 körül vagyok, eddig egy nőnek tetszettem aki jól nézett ki, nem különösebben számít előnynek, inkább egy bónusz ha a többi stimmel (én pl nem vagyok jóképű szóval nem sokat érek vele)
8/17 anonim válasza:
193cm, sose volt szerencsém a nőkkel.
9/17 anonim válasza:
184cm. Semmi extra, nem éreztem előnyét sosem.
10/17 anonim válasza:
180 felettiként nem tapasztaltam hogy az alacsonyabb haverjaimnál könnyebben menne az ismerkedés. Sőt van hogy ők előbb kerülnek közelebbi viszonyba a lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!