Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas pasik nektek milyenek az eddigi tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
A lányok tényleg szívesebben ismerkednek veletek mint az alacsonyabb pasikkal?A magasságotok tényleg könnyebbé teszi nektek a lányokkal való ismerkedést?2021. dec. 28. 19:18
11/17 anonim válasza:
Ezek olyan hülye kérdések. Ha csak a magasság lenne vonzó egy férfiban, talán értékelhetőek lennének a válaszok. Illetve egy magas férfi honnan tudná, jobban bejön-e a magassága miatt a nőknek?
"Jelzem, a lányok olyan 165 körül voltak"
Ennek mi köze bármihez?
12/17 anonim válasza:
Hogy-hogy mi köze? Leírtam, hogy én 173 vagyok. A lányok akikkel beszélgettem 160-165 között voltak. És 180+ magas fiút kerestek maguk mellé. Viszonyításképp írtam a példát.
13/17 anonim válasza:
Továbbra sem értem. Valami szabály van, hogy nem kereshet magasat?
14/17 anonim válasza:
Édes istenem. Figyelj. Nem érdekel milyet keres. Felőlem törpét is kereshet. Nekem teljesen 8. A teljesség kedvéért írtam le. Nem akartam személyeskedni vagy megbántani a 165 centis lányokat, hogy mekkora szemetek mert nem kellek nekik. Nem erről volt szó. Sajnálom, ha sikerült magadra venned.
15/17 anonim válasza:
Én 196 cm + egész jóképű. Csak megjelenésre egész sok nőnek szoktam tetszeni, igen. De mivel nem vagyok magabiztos menőcsávó és a kommunikációs képességeim se kiválóak, ezért nagyon sok nő meggondolja magát aztán velem kapcsolatban ismerkedéskor. Ez pedig nagyon rossz érzés szokott lenni, hogy az előbb még tetszettem neki, aztán beszélgettünk pár percig és már ki is ábrándult belőlem. Jó nem vagyok szűz már és néha van valami, de közel sem tudok olyan párt találni, amilyet szeretnék. Ha így haladok ugyanúgy sosem lesz tartós kapcsolatom vagy családom. Szóval előny a magasság, de önmagában semmit nem ér, ha nem tudod más dolgokkal is megtámogatni.
16/17 anonim válasza:
Nem értem, ha nem számít, minek megemlíteni. A teljesség kedvéért megadhatnál szemszínt, hajszínt és hosszt, kilót, vallást, végzettséget, de valamiért csak a magasságot érezted fontosnak megemlíteni. 🤔
17/17 anonim válasza:
Ez olyan dolog, hogy mindig a magas férfiak tetszettek 160 centis nő létemre, folyton 180cm+ partnereim voltak. Aztán besétált az életembe a férjem, aki 173cm és mégis ő lett a nagy ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!