Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már alap elvárás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már alap elvárás a férfiaktól a "trimmelt szőrű (mellkas, hónalj, intim rész)"?

Figyelt kérdés

Előbb olvastam. Ez komoly? A nők elvárják a mellkas borotválását? Hónaljat? Ez komoly?

Az intim rész oké, de a nőket zavarja hogy nem csupasz a mellkasom?

Mi a franc van?

2022. jan. 8. 10:59
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

30

Bizony. Érzékeny bőrrel a szőrtelenítés egy rémálom. Nekem volt a térdemen szőrtüszőgyulladásom. A sima sebészet után a sebészeti ügyeleten, majd az "általános" ügyeleten kötöttem ki, végre ott mondták el, hogy miket kell csinálni. (Kaptam tetanuszt, antibiotikumot, dunszt kötést.) Pokolian fájt...

2022. jan. 8. 14:42
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

"talán nem a leghitelesebb egy olyan nő véleménye ápoltsággal kapcsolatban, aki hajléktalanokkal él nemi életet... :Đ"

Nem kell ahhoz nemi életet élni hajléktalanokkal. Aki sok férfi társaságban mrgfordult az tudja, hogy ez így van, valamint szinte bárhol az interneten (facebook, reddit) ugyenerről számolnak be nők és férfiak is.

Az ilyen férfiakat én élből rakom ki, mint macskát szarni, amint azzal jönnek elő, hogy f.szt vagy segget törölni b.zis. Ezért jobbak ilyen szempontból a femininebb férfiak, mert általában ők igényesebbek.

2022. jan. 8. 15:54
 33/37 anonim ***** válasza:
30%

mióta feminin tulajdonság az alapvető higiénia?

kicsit kevered a dolgokat. akikről te beszélsz, azok ápolatlanok.

elhiheted, hogy nem kell valakinek nőiesnek lennie ahhoz, hogy tiszta legyen. bizony erre egy férfi képes, akkor is, ha te még nem találkoztál ilyennel.

2022. jan. 8. 16:24
 34/37 anonim ***** válasza:
83%

"mióta feminin tulajdonság az alapvető higiénia?"

Alapvetően nyilván nem az, de sok pali számára igen..

Amit a 34-es is írt, rengetegszer talalkoztam olyannal, hogy ők aztán nem törlik ki semmilyüket, mert az b*zis, és szerintem még sokan masok is.

Szokott itt lenni sok igényességgel kapcsolatos kérdés, válasz, és ami mindig szúrja a szemem, amikor egy pali ilyeneket ír:

"ennél még én is többet adok magamra(stb) FÉRFI LÉTEMRE"

Múltkor instan egy meme alatti komment:

"én mindennap mosok hajat, pedig fiú vagyok "

A kettőnek mégis mi a szar közé egymáshoz?

Rengeteg példát irhatnek meg több formában, de gondolom lejott a lényeg.

Ha olvasgatsz itt ilyen kérdéseket, és nem záród ki ezeket szándékosan, észre fogod venni:)

2022. jan. 8. 16:59
 35/37 anonim ***** válasza:
33%

tehát akkor abból indulunk ki, amit a hajléktalanok tartanak a tisztákodásról? ez biztosan logikus megközelítés? szerintem pont teljesen mindegy, hogy egy bűzlő ősember mit, és miért csinál, legyen az ő dolga.

de ne toljuk már át a higiéniát kizárólagosan a nőkre, és a biszex, csücsörítő "férfiakra", mert ez így nem valós, kicsit amolyan fajelméletes is.

hasonlatos ahhoz, hogy a tornából felmentett, bifokális szemüveget hordó mindig az okos, az izmos, széles vállú, borostás, meg a degenerált. de ugye tudjuk, hogy nem így van.

2022. jan. 8. 17:40
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban olyan legyen a szőröd, amilyen neked tetszik, vagy neked praktikus. Ha a csajom kérné, én mindenképp leborotválnám. Vagy egyezzetek meg pl. Rövidre vágásban vagy trimmelésben.

A mellkas meg a hónalj lehet szőrösebb, az intim, amit jobban karban kell tartani, mert hát ott történnek dolgok. De mondjuk ha végig akarja a csajod csókolgatni a mellkasod, akkor kellemesebb a frissen borotvált bőrt

2022. jan. 9. 14:41
 37/37 anonim ***** válasza:
én a picsámat is borotválom, mert szeretem, ha szopás közben izgatja a nő a prosztatámat.
2023. febr. 19. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!