Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek milyen fanszőrzet jön be a fiú partnereteken?
Figyelt kérdés
2021. márc. 18. 14:43
A kérdező szavazást indított:
Simára borotvált vagy gyantázott
Rövidre trimmelt
Természetesen hagyott
86 szavazat
1/16 anonim válasza:
Full bundás, imádom, ha egy sármos srácnak nagy szőröse van és mélytorkozhatom.
4/16 anonim válasza:
Elöl trimmelt, hátul jó szőrös a lyuk körül 😋
5/16 anonim válasza:
Nem ez a mérvadó egy pasinál a szememben, szóval nem ezen fog múlni, de alapvetően azt szeretem hogyha teljesen meg van hagyva.
6/16 anonim válasza:
Nem jó a kérdés.
A passzívak azt válaszolják, hogy szőrösen szeretik, míg az aktívak azt hogy teljesen csupaszon.
7/16 anonim válasza:
Azt szeretem, ha természetesen szőrös.
8/16 A kérdező kommentje:
Én mostanában borotválni szoktam a szexhaverom kérésére, de általaban csak rövidre trimmelem.
#6-os azért az eléggé általánosítás amit te írsz.
2021. márc. 18. 16:52
9/16 anonim válasza:
Általánosítás, de az esetek túlnyomó többségében így van.
10/16 anonim válasza:
6-os Ez nem igaz én például passzív vagyok de nem szeretem ha a partnerem túl szőrös.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!