Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már alap elvárás a férfiaktól a "trimmelt szőrű (mellkas, hónalj, intim rész)"?
Előbb olvastam. Ez komoly? A nők elvárják a mellkas borotválását? Hónaljat? Ez komoly?
Az intim rész oké, de a nőket zavarja hogy nem csupasz a mellkasom?
Mi a franc van?
Igen, elvarom es megis teszik.
Egy pali nekem ne attol akarjon igenyes es ferfias lenni, hogy csak hagyja a szoret noni.
Honaljon kifejezetten undorito, intim tajekon meg plane, ne varjak mar el, hogy ugy csinaljam, hogy vegig ott a szor a szamba/szamnal.(persze nem csinalnam ugy egyik miatt se, ugyis lesz masik)
Hogy lehet a szőr csak nőn igénytelen? Mert sokan állítják ezt. És a férfiak kevésbé higiénikusabbak altalában. Tehát ha nőn igénytelen, gusztustalan a hónaljkutya, akkor egy férfin méginkább. A legtöbbjük jó ha 2 naponta zuhanyzik egyáltalán, vagy ismeri azt a szót, hogy "dezodor", nem beszéve arról, hogy, még a kezület se törlik meg hugyozás után. Tisztelet a kivételnek.
De egészségére, akinek ez tetszik.
#24 A kezuket? Konkretan az is csoda, ha valamelyik megtorlik a hugyalas utan a farkat😭
Nem egy pali mondta mar nekem, hogy o nem torli meg, mert az b*zis:D
Megpersze a "kirazom" dolog. Nem tudom kit neznek hulyenek, nyilvan 2 cseppet kiveve, az osszes hugy ott marad a fityma alatt:D
Hanyinger a legtobb himnemu, es ok ezt nevezik "ferfiasnak"
Ez remek, hogy te megtorlod, bar ezert a alap dologert dicseretet ne varj legyszives, konkretan minimum, hogy megtorlod:)
"
és amikor mondtam egy csajnak ezt, nem értette miért csinálom."
Igen, mivel ez van a koztudatban.
"A legtöbbjük jó ha 2 naponta zuhanyzik egyáltalán, vagy ismeri azt a szót, hogy "dezodor", nem beszéve arról, hogy, még a kezület se törlik meg hugyozás után. Tisztelet a kivételnek."
talán nem a leghitelesebb egy olyan nő véleménye ápoltsággal kapcsolatban, aki hajléktalanokkal él nemi életet... :Đ
Mindenkinek szíve joga, hogy mit és mikor szed le. Én nem várom el, mert tudom milyen érzékeny tud lenni az ember bőre . Nekem vágtak fel szilva nagyságú tályogot a bikini vonalamnál a borotválkozás miatt .( tiszta borotva+ hab használata, utána fertőtlenítés)
Senkinek sem kívánom ezt a kínt… és azóta én arra fele nagyon óvatosan és csak minimálisan borotválkozok. A párom teljesen megértő ilyen téren, nem is nagyon engedi meg nekem azt , hogy ott szedjem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!