Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már alap elvárás a férfiaktól a "trimmelt szőrű (mellkas, hónalj, intim rész)"?
Előbb olvastam. Ez komoly? A nők elvárják a mellkas borotválását? Hónaljat? Ez komoly?
Az intim rész oké, de a nőket zavarja hogy nem csupasz a mellkasom?
Mi a franc van?
10: Elvárom? Nagyjából annyit várok el hogy a nemi szerve környékén rendezett legyen. De ott is én is az vagyok. A borostás punci se zavar.
De ha pl. nem szedi nőként a hónalját engem az se zavar. A nők amúgyse szőrösek annyira, kivéve a hormonzavaros nőket.
11 ez is téves. Sok nő nagyon szőrös, ha nem gondozza napi szinten. Nekem szerencsém van, a hónalj, lábszár és nemi rész kivételével pihés szőke szőrzetem van.
De, nem egy barátnőm erős fekete szőrzettel rendelkezik, pedig nincs baj a hormonjaival. Van, akinek a karján is vastagszálú, sűrű, sötét szőrzet van. Nem egy ismerősömnek van "bajusza" amit folyamatosan szőkít, emellett alap a szemöldök szedés ami szintén szőrzet. Van olyan is, akinek a hasa alján, vagy épp a derekán van sötét erős szőrzete.
Nevetséges mikor férfiak közlik, hogy ő aztán nem, de visszafelé alap elvárás a jól kezelt szőrzet, elvégre, a nők ugye amúgy se szőrösek, mit kell azon hisztizni.
nem semmi azért, hogy milyen szinten torzult el a nők mentalitása a 21. században.
egy izmos mellkason gusztustalan a mellkasszőr? ide jutottunk? értem én, hogy biszex, csupaszcsiga kisfiúkat nézegettek egész nap az interneten, csak akkor nem kell csodálkozni, amikor eltünedezik a fürdőszobából a sminkkészlet, meg a hajlakk, meg azon se, amikor a roppant ápolt barátotok felcsatolható műkukit vesz karira.
vicc az egész.
Igen. Fogadd el. Neked tetszene ha egy nőnek full szőr lenne a keze meg a lába?
Kérdéseidből ítélve te még a való életben nem láttál közelről puncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!