Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság már alap elvárás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már alap elvárás a férfiaktól a "trimmelt szőrű (mellkas, hónalj, intim rész)"?

Figyelt kérdés

Előbb olvastam. Ez komoly? A nők elvárják a mellkas borotválását? Hónaljat? Ez komoly?

Az intim rész oké, de a nőket zavarja hogy nem csupasz a mellkasom?

Mi a franc van?

2022. jan. 8. 10:59
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

10: Elvárom? Nagyjából annyit várok el hogy a nemi szerve környékén rendezett legyen. De ott is én is az vagyok. A borostás punci se zavar.

De ha pl. nem szedi nőként a hónalját engem az se zavar. A nők amúgyse szőrösek annyira, kivéve a hormonzavaros nőket.

2022. jan. 8. 11:20
 12/37 anonim ***** válasza:
77%
A honalj borotvalasa alap dolog. Jujj, de jo lehet a dzsungelbe belekenni a dezodort… Mar ha dezodort hasznalsz egyaltalan🤣
2022. jan. 8. 11:29
 13/37 A kérdező kommentje:
12: mosakszom rendesen, ennyi. nem vagyok büdös egyáltalán. mondjuk izzadós típus se vagyok.
2022. jan. 8. 11:30
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

11 ez is téves. Sok nő nagyon szőrös, ha nem gondozza napi szinten. Nekem szerencsém van, a hónalj, lábszár és nemi rész kivételével pihés szőke szőrzetem van.

De, nem egy barátnőm erős fekete szőrzettel rendelkezik, pedig nincs baj a hormonjaival. Van, akinek a karján is vastagszálú, sűrű, sötét szőrzet van. Nem egy ismerősömnek van "bajusza" amit folyamatosan szőkít, emellett alap a szemöldök szedés ami szintén szőrzet. Van olyan is, akinek a hasa alján, vagy épp a derekán van sötét erős szőrzete.

Nevetséges mikor férfiak közlik, hogy ő aztán nem, de visszafelé alap elvárás a jól kezelt szőrzet, elvégre, a nők ugye amúgy se szőrösek, mit kell azon hisztizni.

2022. jan. 8. 11:31
 15/37 anonim ***** válasza:
0%
A nő szőrtelenítsen, de a FÉRFI ne! A csicskák, meg a többi fiúcska meg ki a fenét érdekel?
2022. jan. 8. 11:32
 16/37 anonim ***** válasza:
94%
Nem "a nők" várnak el semmit, hanem egyéni ízlések vannak. Nekem személy szerint qrva mindegy, hogy a barátom hol szőrtelenít és hol nem. Nem zavar, ha szőrös és az sem, ha nem az, tök semleges számomra ez az egész téma. Neki kell együtt élni a szőrével, ő tudja, hogy neki hogyan kényelmes. Én sem azért szőrtelenítek sehol, mert bárki elvárná tőlem, hanem azért, mert így érzem jól magam.
2022. jan. 8. 11:33
 17/37 anonim ***** válasza:
92%
Nekem jobban tetszik, ha nincs kunkorodó mellkasszőr és hónaljkutya. Azért ezek nem hatalmas területek és nem teljesen simának kell lennie, csak ne kunkorodjon. Számomra gusztustalan a hosszú szőr a felsőtesten, főleg a háton, bocsi.
2022. jan. 8. 11:35
 18/37 anonim ***** válasza:
3%

nem semmi azért, hogy milyen szinten torzult el a nők mentalitása a 21. században.

egy izmos mellkason gusztustalan a mellkasszőr? ide jutottunk? értem én, hogy biszex, csupaszcsiga kisfiúkat nézegettek egész nap az interneten, csak akkor nem kell csodálkozni, amikor eltünedezik a fürdőszobából a sminkkészlet, meg a hajlakk, meg azon se, amikor a roppant ápolt barátotok felcsatolható műkukit vesz karira.

vicc az egész.

2022. jan. 8. 11:47
 19/37 anonim ***** válasza:
85%

Igen. Fogadd el. Neked tetszene ha egy nőnek full szőr lenne a keze meg a lába?

Kérdéseidből ítélve te még a való életben nem láttál közelről puncit.

2022. jan. 8. 11:49
 20/37 anonim ***** válasza:
80%
Ha elvárás, ha nem, nem mindegy? Ne másoknak akarj megfelelni.
2022. jan. 8. 13:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!