Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy reagálnátok, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha a férfi barátotok panzióba hívna, csak beszélgetés, és ő alszik a földön?

Figyelt kérdés
Évek óta ismerem, teljesen sokkolt ezzel. Szinglik vagyunk mind a ketten, hetente többször találkozunk, telefonon naponta többször is beszélünk. Nem az esetem, és én sem az övé. Most jól gondolom, hogy a barátságunknak itt van a vége?
2022. jan. 6. 20:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

#10 hát jah

2 külön ágyas panzió nem játszik ?

2022. jan. 6. 21:55
 12/22 anonim ***** válasza:
94%
Ez elég fura, mégis miért kéne panzióba menni beszélgetni? Ha meg közös "nyaralást" szeretne veled, mint egy barátjával akkor meg miért nem úgy tervezi, hogy külön szobában alszotok (és mindenki fizeti a saját részét)? Ez így oké lenne, de ilyen felállásban én is arra tudok gondolni, hogy ő többet akar, mint egy sima beszélgetés és abban reménykedik, hogy nem kéne a földön aludnia. Én biztos nem mennék bele ilyenbe, mert nagyon kényelmetlenül érezném magam. Valószínűleg el is beszélgetnék vele a szándékairól, jobb ezt tisztázni.
2022. jan. 6. 22:03
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
A férfi és nő közti barátságban legalább az egyik fél mindig többet akar.
2022. jan. 6. 22:10
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Aztaaaa... Egy szingli férfi és egy szingli nő barátokként egy ágyban alszanak?? Még ennyi idősen is van mit tanulnom. :)

Kérdező, nyilván akar tőled vmit, de szerintem ez az egész tényleg azért hangzik rendkívül furcsán, mert miért aludna a földön?? Két külön szoba? Vagy egy szoba, két ágy? Heh.

2022. jan. 6. 22:19
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
És ehhez miért kéne panzióba menni? Ha tudjuk, hogy sose lesz semmi, holt nyugodtan aludhat az egyik a másiknál a földön
2022. jan. 6. 23:10
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem érteném, minek kell egy panzióba menni beszélgetni. Ez független a nemektől, nőként ha egy barátnőm állna elő ugyanezzel, akkor se érteném. Jöjjön át hozzám, vagy átmegyek én hozzá, vagy menjünk el étterembe/kávézóba. Ez a panziós ötlet nekem eléggé érthetetlen.
2022. jan. 7. 11:16
 17/22 anonim ***** válasza:
46%

Mert talán ki akar mozdulni otthonról, és elmenni valahová több napra ?

Èrthetetlen 🙄

2022. jan. 7. 11:43
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha el akar menni valahova több napra, akkor miért egy panzióban akar beszélgetni? Akkor miért nem mondja azt, hogy "Gizi, mit szólnál ha elmennénk Szegedre pár napra? Úgy hallom, szép város, nézzünk szét, szervezzünk valami jó programot"..?

2022. jan. 7. 11:49
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

#17 voltam

Honnan tudjátok hogy mi a szitu ?

Leírta a kérdező hogy jól ismeri a palit , leírta hogy szoktak lenni jó közös programok , telefonbeszèlgetès, állítólag tisztàbam vannak azzal hogy hogyan àllnak a màsikhoz - mit akarnak, mit nem akarnak a másiktól.

Ha nem így lenne, akkor számomra a fenti kérdés nagyon erősen kontextusból van kiragadva, hogy fèlreèrti a kérdező , vagy mègsem olyan egyèrtelmű a baràtsàg. Ha ennyire bizonytalan akkor miért nem lehet módosítani a körülményeket , hogy jó menjünk , de akkor 2 külön nyíló szoba vagy ilyesmi.

Nem tudhatjàtok hogy mi àll a háttérben , lehet a fiu barátja csak ki akar kapcsolni , és úgy akár beszèlgetni , hogy nem otthon valamelyikük szüleinèl vannak, de az is lehet hogy akar valamit, az is lehet , hogy egy szexuàlis ragadozó.

Nem tudom hogy a fiú barátod milyen , nem ismerem a szándékait, azt tudom , hogy én voltam hasonló helyzetben , elmentünk x/y/z panzióba mint barát , és közben persze szerveztünk programokat, de ott nem voltak bizalmi és kommunikációs problèmàk, màsik fel nem irkalt be egy anonim fórumban, hogy "a Józsi elhívott dumàlni , vajon mi a fszt akar" - mondjuk az is igaz hogy nem volt fillerb*szàs mindenkinek volt fekvőhelye.

2022. jan. 7. 21:15
 20/22 A kérdező kommentje:
Végén nem mentem vele, egyedül ment, de így is naponta többször beszélünk.
2022. jan. 8. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!