Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogy reagálnátok rá, ha az exetek utánatok lévő exe rátokírna és beszélgetni szeretne veletek (a közös exetekről)?
Én beszélnék vele. Mondanám, hogy hívjon fel, beszéljünk szóban, hosszú csetelésbe nem szívesen bonyolódnék.
Azért mennék bele, hogy tudom, hogy vannak olyan helyzetek, amikben nagyon jól jön, ha az ember kap egy kis lelki megnyugvást.
Attól függ, milyen indíttatásból.
Ha azt várja, hogy majd közösen szidjuk, akkor abban nem lennék partner. Mert tegyük fel, hogy az exem tényleg egy gyökér volt, mittudomén, maga az ördög szintű gyökér. Ez esetben nyilván szidtam én a kapcsolat után eleget, bosszankodtam rajta, hibáztattam magam, abszolút nincs szükségem arra, hogy az ilyen viselkedés visszatérjen és megint arra pazaroljam az energiámat, hogy az exem szidom. Túltettem magam, nem kell bolygatni.
Ha pedig normális ember volt az exem, akkor nem érezném fairnek, hogy kidumálom a háta mögött közösen egy friss élménnyel és sebekkel rendelkező csajjal.
Ha valami tanácsot akar, vagy megnyugvást akar keresni, segítséget szeretne a továbblépéshez, akkor éppen szívesen meghallgatom és segítek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!