Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ilyenkor mi van? Nem értem!
Minek ennyit agyalni arról, amiről nincs szinte semmi információ?
Bármi lehet. El kellett utaznia, kórházba került, nincs net-közelben, ő sem tudja, mit akar stb. Bármi. Olyan is, ami most nekem sem jut eszembe. De minek agyalni rajta??? Egyszerűen ez van, az okát nem tudni, vagy kiderül majd, vagy sosem. Ezért mindenféle teóriát alkotni, majd az alapján elítélni valakit, ez mennyire hasznos tevékenység? Nekem nem tűnik annak. Lehet, bennem van a hiba.
Perpill erősen hasonló helyzetben vagyok, mint a barátnéd (igaz, baba nincs, és nem külföld, de amekkora a távolság... ez igazán mindegy). És én is pont amiatt őrlődöm, mert nem képes megírni, hogy menjek a fenébe... mennyivel könnyebb lenne pedig úgy.
De köszönöm a válaszokat! :) Bizonytalankodás ellen tökéletes gyógyító fejlöket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!