Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Na ilyenkor mi van? Nem értem!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ilyenkor mi van? Nem értem!

Figyelt kérdés
Először is nem rólam van szó hanem a barátnőmről és segíteni szeretnék neki.Szóval a barátnőm 23 éves és van egy 1 éves kicsije.A férjével éppen válófélben vannak habár még 1 lakásban élnek.A csaj a neten összefutott 1 régi munkatársával aki most Londonban él.Neki álltak beszélgetni a barátnőm elég jól belehabarodott de mivel messze volt így nem akart semmit mondani a srácnak.Aztán 1y csak a srác kezdte el h szereti stb.De nem tudtak erről komolyabban beszélgetni valahogy nem úgy jött ki a lépés.Aztán a srác egyik napról a másikra eltünt.Pl szombaton beszéltek vasárnap írt 1 smst majd másnaptól semmit nem tud a csaj róla.Néha látja neten de hiába ír neki emailt smst semmire nem reagál.Szegény csaj bele van betegedve mert nem tudja h mi lett a gond és nagyon megszerette a srácot.A srác mért ilyen gerinctelen?Mért nem egyszerűbb azt mondani szegény lánynak h hagyj békén messze vagy?A barátnőm nem keresné tovább.Csak tudna valami biztosat.Nagyon sajnálom szegény lányt.Szerintetek sem akar a pasi semmit a csajszitól?Mit mondjak neki?Mondjam neki h hagyja a fenébe a srácot?Vagy van még remény?Segítsetek légyszi!Előre is köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 8. 10:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Minek ennyit agyalni arról, amiről nincs szinte semmi információ?

Bármi lehet. El kellett utaznia, kórházba került, nincs net-közelben, ő sem tudja, mit akar stb. Bármi. Olyan is, ami most nekem sem jut eszembe. De minek agyalni rajta??? Egyszerűen ez van, az okát nem tudni, vagy kiderül majd, vagy sosem. Ezért mindenféle teóriát alkotni, majd az alapján elítélni valakit, ez mennyire hasznos tevékenység? Nekem nem tűnik annak. Lehet, bennem van a hiba.

2010. szept. 8. 11:39
 12/13 anonim válasza:

Perpill erősen hasonló helyzetben vagyok, mint a barátnéd (igaz, baba nincs, és nem külföld, de amekkora a távolság... ez igazán mindegy). És én is pont amiatt őrlődöm, mert nem képes megírni, hogy menjek a fenébe... mennyivel könnyebb lenne pedig úgy.

De köszönöm a válaszokat! :) Bizonytalankodás ellen tökéletes gyógyító fejlöket.

2010. szept. 8. 11:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem a gyerek miatt lett kocc.Pont hogy először a gyerek miatt beszélgettek.gratulált neki a srác.Nem az h most mit filózunk rajta csak egyszerűen segíteni szeretnék a barátnőmnek és ahhoz h tudjak segíteni segítséget kellett kérnem hátha más kívül álló jobban látja mint én hisz én elfogult vagyok a barátnőm irányában és ahhoz h segíteni tudjanak nekem itt kénytelen voltam leírni a szitut.Egyébként köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 8. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!