Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na ilyenkor mi van? Nem értem!
Szerintem nem érdemes tovább eröltetni.
De ettöl függetlenül a barátnöd elöször váljon el, és addig nem kezdjen férfiakat keresgélni, föként külföldön ne, mert a gyereket az apa beleegyezése nélkül nem viheti el (és az apának teljesen igaza is van, ha egy ekkora gyerek esetén nem egyezik bele, hogy az anya külföldre vigye).
Elöször teremtsen tiszta helyzetet maga körül, utána még ráér keresgélni.
Az internet egyik előnye, magyarázat nélkül el lehet tűnni. Felelősség nélkül mondhat bárki bármit.
Én kérném a leányzót, hogy lazábbra vegye ezeket a dolgokat. Lépjen tovább, mert az ilyen ember számára a másik érzései csupán játékszer.
Nem kell rögtön rémeket látni.De az biztos hogy a barátnöd most a labilis lelki állapotában bele élte magát egy romantikusnak látszó helyzetbe,bele kapaszkodott,el ábrándozott.és most egy akadály miatt,egyböl padlót fogott.
Lehet a srác balesetett szenvedett,vagy olyan helyre ment ahol nem elérhetö az internet,de az is lehet hogy csak játék volt.
Egy biztos,a barátnöd most inkább az 1 éves babával törödjön,nem tesz jót egy pici gyereknek,ha az anyukája ilyen ingázó lelkületü személy.(Inkább arra törekedjen hogy nyugodt körülmények közt nevelje a picit,mert igy csak idegroncs lesz)
London? Nem is értem, mit akartatok a pasitól. A gyereket nem lehet kivinni az országból, az apának jár a láthatás.
Én meg nem hiszek a London-Bp. távkapcsolatban, és gondolom, a pasas sem.
Túlságosan beleélte magát ebbe az ügybe,nem kellett volna.
"Néha látja neten de hiába ír neki emailt smst semmire nem reagál"
Ne írjon rá többet,ha a srác akar tőle valamit,akkor tudja hol éri el.Ha meg nem,akkor megspórolt felesleges köröket,hogy "fut" a pasi után,ami amúgy sem túl jó dolog.
Szia! Nagyon beleélte magát, talán reménykedett is. Jobb ilyen embert hanyagolni, hisz ha nem válaszol, akkor arra vár, hogy békén hagyja a barátnőd.
A válás nehéz feladat, de ha már lélekben megtörtént, a bírósági herce-hurca már csak egy mellékes dolog. Jó, ha tud tovább lépni, nyitni a világ felé, ismerkedni. Az internetes világ hatalmas illúzió, ezért legyen óvatos.
11:22-re: mert az emberek gyávák és önzőek! Számtalan ilyen helyzetben voltam már, és én is mindig felettem magamban a kérdést, hogy miért????? Most is ez van; a dolog csak annyiban könnyebb, hogy a barátnőmet nem tudom elérni, tehát nem szerelemről van szó.
Ha a pasi lepattintja, akkor nem tud mit tenni. Ha akarna tőle valamit, keresné. El kell fogadnia, bár nehéz, tudom. Legyél ott neki, beszélgessetek sokat, hadd sírja ki magából a bánatát. De sose ringasd hamis illúziókban; légy tárgyilagos. (Vagyis ne mondj neki olyanokat, hogy "nyugi, majd biztos jelentkezik".)
Szerintem azért,nem akar tőle semmit,mert lehet elmondta,hogy van egy gyereke:D
Legalábbis a férfiak többsége menekül ha kiderül,hogy az adott nőnek van gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!