Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik még a mai világban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még a mai világban, hogy valaki önzetlenül, csak úgy önmagáért szeret egy embert?

Figyelt kérdés
Úgy, ahogy van. Nem akarja megváltoztatni, csak szimplán szeretni.
2022. jan. 4. 05:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
62%
Mert a tinifiú? Ő persz szent, mi?
2022. jan. 4. 09:53
 22/28 Alessandro10 ***** válasza:

Igen, létezik. Én ilyen vagyok.

Jól ki is használtak!

2022. jan. 4. 11:12
 23/28 anonim ***** válasza:
Igen, ha talál olyan embert, aki 100%-ig megfelel annak, amit ő szeretne, minden téren. Én nem tartom amúgy a kompromisszumképességet az ördögtől valónak, és hogy egészséges szinten, de változzunk a párunkért, ha szeretjük (pl. ha eddig 6 órát gépeztem naponta, és van párom, akkor vele is akarok időt tölteni, és mondjuk csak 4 órát gépezem, ez csak egy sarkos példa, de gondolom, érthető).
2022. jan. 4. 11:12
 24/28 anonim ***** válasza:
Igen és csodálatos, ha kölcsönösen ezt érezzük.
2022. jan. 4. 11:18
 25/28 anonim ***** válasza:
Olyat te se tudsz. Tudnál szeretni egy 150 kg.ks nőt? Naugye
2022. jan. 4. 11:29
 26/28 anonim ***** válasza:
87%

Hiába a sok igen, ilyen nincs. Azért szereted a párod, mert olyan ember, amilyet keresel - ez nem önzetlen.

A kérdező bekavart, mert önmagáért szeretni valakit nem önzetlen. A kettőnek semmi köze egymáshoz.

2022. jan. 4. 11:36
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Fuh, de nem szeretem az ilyen elcsépelt kérdéseket...

Egyrészt a "mai világban még" közhelytől feláll a szőr a hátamon. Elképzelem, ahogy a nagyszüleim korában az őszinte, önzetlen szeretetet, ahol egymásra utaltság és a nélkülöség, valamint a társadalmi elvárás az úr. Szerintem ott kétszer ennyi volt az elvárás egymással szemben, lófütty az önzetlen szeretet. Ja, és ha visszafelé haladunk az időben, ez semmivel sem lesz jobb, sőt.

Másrészt ez a "elfogadni önmagamért, ahogy vagyok" is egy tipikus kiforgatott közhely. Ha tervezek veled, bizony lesznek veled szemben várakozásaim, számítani fogok rád, ahogyan te is rám. Ha ezeknek nem tudsz/akarsz megfelelni, akkor csak önmagadért nehéz lesz szeretni, ahogy neked is engem fordított esetben.

Nyilvánvaló, hogy ha az embert a kapcsolatában kritizálják, irányítani próbálják, vagy az övétől eltérő értékeket próbálnak ráerőltetni, akkor azt a kapcsolatot meg kell szüntetni. Ugyanakkor változás és kölcsönös elvárások nélkül NINCS együttműködés, ergo komoly párkapcsolat sem.

Értelemszerűen ha mondjuk én egy csendes, introvertált típus vagyok, és te azt várod tőlem, hogy legyek dumásabb, társaságibb, akkor nem önmagamért szeretsz, és ez nem fog működni. Ha viszont a zárkózottságom miatt neked gondolatolvasót kell játszanod, és háromszoros energiádba kerül bármilyen kérdésben dűlőre jutni velem, akkor nyilván nem fair elvárás részemről, hogy fogadj el ilyennek és szeress önzetlenül, mert ez tőlem válna rohadt nagy önzőséggé.

2022. jan. 4. 11:38
 28/28 anonim ***** válasza:
58%
Elfogadni lehet a másikat önmagáért, de a szeretet, különösen a szerelem jellegéből adódóan kizárja a feltétel nélküliséget.
2022. jan. 4. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!