Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azért akart mindenben segíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért akart mindenben segíteni, mert szerelmes belém? Tehát nem önzetlenül?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akit féléve ismerek es sokat beszélgettünk, minden problemamat meg akarta oldani, jobb kedvre akart deríteni, én persze semmit nem fogadtam el, mert nem akartam tőle semmit. Végül szerelmet vallott, nem mondta ki konkrétan,de egyértelmű volt. Elutasitottam,de nem haragudott meg,azt mondta ettől függetlenül örül hogy megismert. Úgy dumal velem, mintha mi sem történt volna. Viszont elmegy másik városba, úgyhogy többet nem fogunk talalkozni.
2019. jún. 9. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván senkisem Jézus hogy csak ugy segítsen az embereken... gondolom te is igy vagy ezzel....
2019. jún. 9. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:
43%

Tehát ha szeret akkor önző?

Pont akkor segítene önzőségből, ha mondjuk csak meg akarna fektetni.

A szeretet a legtisztább és legönzetlenebb dolog a világon.

Neked meg még érned kell lelkileg.

2019. jún. 9. 15:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát de azt nem tudhatom biztosan hogy tényleg szeret vagy csak megfektetni akar.
2019. jún. 9. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekben soha nem önzetlen segítségről van szó. Pontosan azért akarja minden problémádat megoldani, hogy hátha nőne a szemedben. Meg persze azért, hogy legyen egy tartozás érzésed felé. Ez nem feltétlenül tudatos, egyszerűen így működnek az emberek.
2019. jún. 9. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Tévedés, a szeretetben semmi önzetlenség nincsen.

Mi van, ha meghal valaki, akit szeretsz? Sajnálod, hogy ja de rossz neki, mert meg van halva? Nem. Magadat sajnálod, amiért már nem lehet melletted.

És ha megnyomorodik? Lehet, hogy sajnálod, együtt érzel vele. De a legjobban az fáj, hogy már soha nem lesz a régi, nem fog tudni hozzád úgy viszonyulni, ahogyan régen. Ismét magadat sajnálod jobban. Ez a szeretet. Önző dolog. Ha nincs mellé együttérzés és kötelességtudat, semmit nem ér.

2019. jún. 9. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt olyan hogy segítettem ott ahol tudtam, és cserébe semmit sem kaptam. A nagy büdös semmit. Na jó pár kedves szót kedves gesztust meg ilyeneket. Szerelmet sosem. Pedig szerettem. De ugyan ezt tenném, még akkor is ha nem lenne semmi és továbbra is csak a nagy büdös semmit kapom. Hogy miért? Azért mert első sorban hülye vagyok és hülyére vesznek. Másrészt mert jól esett őszintén, igazán tiszta szívvel önzetlen módon segíteni a másikon mert megszerettem mint embert. Ez ritka kincs, főleg a mai világban ahol csak önzösség lakozik mindenkiben.
2019. jún. 10. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!