Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért abban egyetértünk hogy a legerősebb és legtartósabb vonzalmaz a férfi kinézete váltja ki a nőkből?
nem a kedvessége, nem az intelligenciája, nem az anyagi hozzájárulása
nekem pl megmondta egy nő kerek perec, hogy minden nagyon oké, csak mosolyognom KELL mert ő másképpen nem képes érzelmileg kapcsolódni.
kusza fogsorral viszont ez nekem elég problémás
Ha így lenne, nem akarnék összeházasodni senkivel. Minek, ha öreg lesz, már nem olyan a külseje és ki kell bszni ezek alapján.
Nem, számomra nem ezen múlik a vonzalom, hanem a kisugárzáson, ami sok dolog együttes hatása és épp ezért fenn képes maradni, ha a másik nem változik drasztikusan az évek során az illető kívül ÉS belül is negatív irányba.
Azért abban egyetértünk
Érted már itt sugalmazza, hogy más véleményed nem lehet, különben kivágja a hisztikét.
"Én jóképű férfi vagyok és csak külsőre sok nőnek tetszettem régen is, de amíg nem voltam férfias, addig nagyon sok nő csalódott ebben ismerkedéskor, hogy nem voltam elég férfias személyiség és hagyott ott a jóképűségem ellenére"
De azert megdugtad az osszeset, tehat jol jartal. Vagyis eleg, ha jol nezel ki.....
37F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!