Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok az élet minden területén egy nagy nulla?

Hát figyelj nincsen rózsa tövis nélkül. Mindenkinek vannak hibái. Én is kb így érzek csak én férfi vagyok. Eddig minden nő akivel volt dolgom vagy depressziós negatív panaszkodik picsa volt, vagy a pénzemre ment. Házasság? Igen én szívesen megnosulnek de ahhoz kell egy igazi társ, nem egy agyon sminkelt, 20cm műkörmös, pothajas magamutogató csalfa nő.
32/F

En is ilyen voltam
Hatalmas változást vett az életem, mikor bevettem a lesz.rom tablettat.
Addig volt mindenben kudarcom csak, amig bármit is jol akartam csinálni. Megfelelési görcsökkel.
Miota belebonyolodtam pl laza meg szexkapcsolatokba, azota hirtelen kaparnak utánam, szószerint sírnak utánam, en vagyok minden másodiknak a nagy ő, akit el akar venni, én meg otthagyom mert jon másik és lesz.rom az erkölcsöket normákat.
(Talán a mostani barátom az, aki meg tud fogni, de ez sem biztos)
Meloban minden alja munkát is elvállaltam es csináltam lelkiismerettel, mégse építettem karriert (kulfold takarítás, itthon szakmunkák stb)aztán egyszeruen nem mentem el addig dolgozni se mig nem a diplomával vettek fel, de ott is azzal kezdtem interjún, hogy alap nálam, hogy rugalmas legyen a munkaido, nem akarok fix 8 azni, ha nekik tetszik akkor tetszik, ha nem, akkor meg is beszéltük azonnal. Erre felvettek, azota már feljebb is lépcsőztem.
Szoval amióta elengedtem mindent, es nem érdekelt már semmi és pofátlan kis "köcsög" vagyok, hirtelenjében fordult egyet a világ is.
Komolyan nem értem az egészet. De nem is érdekel ez se.

Folyt
De amig persze kis hű korrekt normális szolid nő voltam, velem is csak szórakoztak a pasik, meg a munkahelyeken kis csicska voltam, minel jobban meg akartam felelni nekik.
Aztán ugye szembementem mindenkivel. És erdekes, egybol tudja mindenki "hol a helye".

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!