Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek hasonló rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek hasonló rossz karácsonya szakítás miatt?

Figyelt kérdés

December 25 ért véget egy 5 éves kapcsolatom. Azóta teljesen magam alatt vagyok, még a szilveszteri bukiba sem akarok elmenni, inkább itthon maradok egyedül.

Fogalmam sincs merre,hogyan tovább.

A szenteste is már veszekedéssel telt. Pihenés helyett az egész stresszel és sírással telik. Es fogalmam sincs merre tovább,semmihez aincs kedvem.

Valakinek valami tipp,hogy picit jobb legyen?

24N

2021. dec. 29. 11:17
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Idő, társaság, család, barátok, programok. De legfőképpen idő.
2021. dec. 29. 11:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Társaságra nem vágyom egyáltalán most,hívtak barátok programokra,szilveszterezni,de tényleg nem esik jól.
2021. dec. 29. 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

3 éves ismerettségemnek lett vége karácsony előtti héfőn

rossz, igen

én ezen a héten már mentem társaságba. Jobb kimozdulni, mint egyedül búslakodni

F

2021. dec. 29. 11:22
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha sok a stressz, vezesd le. Nézz sorozatot és sírd ki magad teljesen, hallgass zenét, tombold ki magad (otthon, ha nincs kedved máshova menni), írj naplót, vagy egy neki szánt üzenetet (papírra), amiben kiadod minden dühöd, aztán elégeted, ez is elősegít(het)i az elengedést.

Gondolj arra: ha tovább húzódna mindez, ki tudja, mennyire rokkannál bele 5-10 év múlva.

2021. dec. 29. 12:33
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"A szenteste is már veszekedéssel telt.

Szerintem nem egy nap alatt romlottak el a dolgok. És ami fáj, azt meg kell gyászolni. Ha hívnak, azért egy kicsit ki kéne mozdulni, ha képes vagy rá.

2021. dec. 29. 13:31
 6/10 anonim ***** válasza:

Te érzed, mi kell neked. Ha most nem igényled a társasàgot, akkor maradj otthon. Nem kényszer semmi. Sírd ki magad, nézz egy sorozatot, kuckózz be. Szívás, de ezen most át kell menned.

Talán még jobb is, mintha csak leöntenéd a bánatod alkohollal, eloldázva a feldolgozási folyamatot.

2021. dec. 29. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Velem két ünnep között szakítottak néhány éve, így a szilveszteri bulira se mentem párommal. Rossz volt és fájt, de ami segített, hogy az ünnepek miatt a családommal voltam, akik próbáltak felvidítani. Esetleg vedd magad körbe olyan emberekkel, akikben megbízol, szeretnek téged, és nem ciki sírni előttük...

Azóta nekem új kapcsolatom lett, ami minden szempontból szuperebb, mint az előző. Hidd el, hogy veled is így lesz majd!

2021. dec. 29. 16:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Nekem 6 éve volt ugyanez, 24-25-e borzasztóan telt, 26-án már egyedül mentem a családomhoz, és akkor én döntöttem úgy, hogy nem húzom át a következő évre is ezt a sz.rt, az újévet már nélküle kezdem. Az is 5 éves kapcsolat volt. Nehéz lépés volt, nagyon ragaszkodtunk egymáshoz, nehéz volt elengedni, még annak ellenére is, hogy már legalább egy éve elromlott minden.

Csináld, ami jól esik, sírj, ha kell, gyászold el az 5 évet. Én elmentem szilveszterezni, mert el akartam terelni a figyelmem, és nem akartam otthon sírni egymagam.

Kitartást, és jobb, boldogabb újévet!

2021. dec. 29. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem is dobtak 7 év után..

borzalmasan teltek az ünnepek. Amit tudok tanácsolni, foglald le magad. Barátok, család, hobbi, ami jut. Menj el szilveszterkor is, ha nagyon rossz, menj haza, de ne fordulj be.. annál rosszabb nincs. Add meg magadnak a lehetőséget. Én is tudom milyen rossz és nem akarsz semmi mást, csak őt.

De már azt is tudom, hogy ezért sanyargatni magad, nem éri meg. Csak szenvedni fogsz.

2021. dec. 29. 21:42
 10/10 anonim válasza:
Én 29-én szakítottam a szerelmemmel. Nagyon szeretem, a lelkem másik fele, 3 éve vagyunk együtt. De a körülmények miatt be kellett látnom, hogy nem lesz közös jövőnk. Nehéz, mert ő a legjobb barátom is és egy helyen dolgozunk, így nagyon rossz lesz bemenni. Jelenleg a mérhetetlen ürességet érzem, izzó fájdalommal kitöltve, még levegőt venni is fáj. Ha nem vágysz társaságra akkor ne erőltesd, menj ki sétálni a levegőre, hallgass közben zenét, biztosan van olyan szám, ami erőt tud adni, sportolj (amikor a testem már annyira fáj, hogy mozdulni sem bírok, akkor egy kis időre elnyomja a lelkem fájdalmát). Most csak azt tedd ami neked jól esik, hidd el idővel jobb lesz. Legalábbis remélem... Kívánok neked Boldogabb Új Évet!
2021. dec. 31. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!