Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet úgy élni/kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy élni/kapcsolatban lenni olyan férfival, akiről tudod hogy nem szeret, vagy nem érzed a szeretetét?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, valamiért együtt akar veled maradni, lenni, ragaszkodás vagy kitudja. Te nagyon szereted őt. Elvileg nem csal meg, testileg legalább is. Mert nem ad szeretetet, szerelmet, legalább is te nem érzed azt hogy szeretve lennèl, osem mutatja ki mit érez, inkább közömbös. Esetleg nem is képes érzelmileg megállapodàsra, mert mindig más fogja meg az érdeklődését, aminek hangot is ad, de mind csak ideiglenes. Egyedüli állandósága te vagy. Olyanokat mond, hogy a férfiak agyában mindennek külön doboza van, amit egyszer kinyit, utána becsukja azt, félre is rakja, ès semmiképpen nem önti össze a dobozokat, a dobozokba nem nyúlkál csak úgy. Van olyan doboza hogy semmi, olyankor tényleg nem gondol semmire, higyjem el,nekem ezt nehéz megérteni. Ő így működik. Ezzel együtt lehet élni?
2021. dec. 28. 13:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szóval akit érdekel a dobozos sztori, itt a videó. Nagyon régen láttam, jókat kuncogtam rajta.

[link]

Együtt élni csak akkor lehet ilyen emberrel, ha elfogadod hogy ő ilyen. Megváltozni nem fog, és valószínű nem is akar.

Ha te rosszul érzed magad ebben a kapcsolatban, akkor viszont lépj tovább, akármennyire is szereted, mert csak tönkre teszed magad.

2021. dec. 28. 15:48
 12/19 anonim ***** válasza:

Én nem élnék együtt valakivel, aki mellett boldogtalan vagyok. Hiába ragaszkodom a másikhoz, szeretem, becsülöm és tisztelem saját magamat annyira, hogy nem teszem szántszándékkal rosszabbá az életemet. Nekem jobb egyedül mint egy olyan emberrel, akiről úgy érzem, hogy közömbös, nem szeret, és ezt a hülyeséget meg is ideologizálja mellé.

Hogy te hogy cselekszel, mi tesz téged boldoggá, azt csak te tudhatod.

2021. dec. 28. 16:43
 13/19 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudtak kezdeni a dobozaimmal,mindannyian felmondtak.

Majd talán egyszer felteszek egy kérdést a szexuális kategóriába.Hátha horogra akad valami doboz fétises.

Olyan raktárosra gondolnék,mint a Jégkorszak mesékben a Motkány amilyen kapcsolatban van a kis makkjával.

Szóval hogyha az illető belenéz a fejembe,és elé tárul a sok-sok doboz,akkor hirtelen világosság lesz a szívében és a fejében is és lágy zene kíséretében nagyokat sóhajtva elsírja magát örömében és meghatódottságában :) ameddig a szem ellát csak dobozok :)

2021. dec. 28. 18:27
 14/19 anonim ***** válasza:

#13 Oh, már értem!

Egyébként megnéztem a videót, amit #11 ajánlott! Ha én ezt előbb tudtam volna a férfi agy működéséről.......

A Jégkorszak mesében csíptem a kis Motkányt, de a makkal mindig csak baja volt! Mindig magánál akarta tartani a makkját és ezért szegényt folyton baj érte!

Pedig csak egy makkja volt!

Mi lenne így a te sok dobozoddal? :)

Ameddig a szem ellát, csak dobozok? Megőrülne a kis raktáros Motkányod! :)

Bár most már tudom, hogy van a férfiaknak egy dobozuk amiben nincs semmi. Lehet hogy nálad is van egy csomó üres doboz? :D

#10 vagyok

2021. dec. 28. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát olyan szerencsétlen nem lehetne a raktárosom mint a Motkány a Jégkorszakból.Összekeverné a dobozokat,meg nem tartana megfelelő távolságot se egymástól :)

Csak egy üres doboz van, az a szemem fénye, a többi felett helyezkedik el egy üveges vitrinbe zárva, amihez szigorúan csak nekem van kulcsom.

De ahogy a videóban is szerepelt az kb. olyan szinten mozog mint a Harry Potterbe a Voldemort...akiről nem beszélünk.Azaz arról a dobozról sem beszélünk,sőt,nem is létezik :)

2021. dec. 28. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:

#15 Pedig az én fantáziámat pont az az egy doboz izgatná! :)

Attól lennék olyan izgatott mint a kis Motkány! :)

Örülnél te azt hiszem, ha meglenne már végre a tökéletes raktárosod!

Ha már mindenki felmondott nálad, szóljál, majd kitalálunk valamit, mert vagy te vagy nagyon szigorú főnök vagy a Motkányok voltak bolhásak.... vagy nem tudom, mi a baj?

#14 vagyok.

2021. dec. 28. 19:54
 17/19 anonim ***** válasza:

Azt mindjárt gondoltam hogy pont arra a dobozra lennél kíváncsi :) Pedig ott van mellette sok másik is :)

Hát nem bírták a gyűrődést a többiek, és folyton az üres dobozt piszkálták.

Elsőre mindenki jó raktárosnak tűnik, aztán jönnek a problémák :) Az is lehet hogy én is szigorú vagyok :)

2021. dec. 29. 09:19
 18/19 anonim ***** válasza:

#17 Én nő vagyok (40+), de nekem is van üres dobozom. Most, hogy már megnéztem a YouTube videót, már okosabb lettem! Már nem nyúlnék a másik üres dobozához!

Szerintem te egy olyan típus lehetsz, akinek jó sok doboza van, de még a raktáros elől is dugdossa őket! Az a szegény raktáros meg nem tud rendesen leltározni, mert nem gondolatolvasó, gőze sincs, hogy rendben vannak e a dobozok?!

Amikor "magának való" vagy szigorú a főnök, akkor a raktárosa sem tud hatékony lenni!

Persze tudom, érezzen rá a raktáros a helyes munkamenetre, de ez csak úgy megy, ha a főnök is együttműködő, és kíváncsi legalább egy kicsit a raktáros fejében lévő huzallabdára! :)

2021. dec. 29. 09:36
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát azért "szegény" raktárosokat sem kell félteni :)

Az fura hogy egy nőnek a huzallabda mellett megfér egy üres doboz is :)

2021. dec. 29. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!