Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy élni/kapcsolatban lenni olyan férfival, akiről tudod hogy nem szeret, vagy nem érzed a szeretetét?

Szóval akit érdekel a dobozos sztori, itt a videó. Nagyon régen láttam, jókat kuncogtam rajta.
Együtt élni csak akkor lehet ilyen emberrel, ha elfogadod hogy ő ilyen. Megváltozni nem fog, és valószínű nem is akar.
Ha te rosszul érzed magad ebben a kapcsolatban, akkor viszont lépj tovább, akármennyire is szereted, mert csak tönkre teszed magad.

Én nem élnék együtt valakivel, aki mellett boldogtalan vagyok. Hiába ragaszkodom a másikhoz, szeretem, becsülöm és tisztelem saját magamat annyira, hogy nem teszem szántszándékkal rosszabbá az életemet. Nekem jobb egyedül mint egy olyan emberrel, akiről úgy érzem, hogy közömbös, nem szeret, és ezt a hülyeséget meg is ideologizálja mellé.
Hogy te hogy cselekszel, mi tesz téged boldoggá, azt csak te tudhatod.

Semmit nem tudtak kezdeni a dobozaimmal,mindannyian felmondtak.
Majd talán egyszer felteszek egy kérdést a szexuális kategóriába.Hátha horogra akad valami doboz fétises.
Olyan raktárosra gondolnék,mint a Jégkorszak mesékben a Motkány amilyen kapcsolatban van a kis makkjával.
Szóval hogyha az illető belenéz a fejembe,és elé tárul a sok-sok doboz,akkor hirtelen világosság lesz a szívében és a fejében is és lágy zene kíséretében nagyokat sóhajtva elsírja magát örömében és meghatódottságában :) ameddig a szem ellát csak dobozok :)

#13 Oh, már értem!
Egyébként megnéztem a videót, amit #11 ajánlott! Ha én ezt előbb tudtam volna a férfi agy működéséről.......
A Jégkorszak mesében csíptem a kis Motkányt, de a makkal mindig csak baja volt! Mindig magánál akarta tartani a makkját és ezért szegényt folyton baj érte!
Pedig csak egy makkja volt!
Mi lenne így a te sok dobozoddal? :)
Ameddig a szem ellát, csak dobozok? Megőrülne a kis raktáros Motkányod! :)
Bár most már tudom, hogy van a férfiaknak egy dobozuk amiben nincs semmi. Lehet hogy nálad is van egy csomó üres doboz? :D
#10 vagyok

Hát olyan szerencsétlen nem lehetne a raktárosom mint a Motkány a Jégkorszakból.Összekeverné a dobozokat,meg nem tartana megfelelő távolságot se egymástól :)
Csak egy üres doboz van, az a szemem fénye, a többi felett helyezkedik el egy üveges vitrinbe zárva, amihez szigorúan csak nekem van kulcsom.
De ahogy a videóban is szerepelt az kb. olyan szinten mozog mint a Harry Potterbe a Voldemort...akiről nem beszélünk.Azaz arról a dobozról sem beszélünk,sőt,nem is létezik :)

#15 Pedig az én fantáziámat pont az az egy doboz izgatná! :)
Attól lennék olyan izgatott mint a kis Motkány! :)
Örülnél te azt hiszem, ha meglenne már végre a tökéletes raktárosod!
Ha már mindenki felmondott nálad, szóljál, majd kitalálunk valamit, mert vagy te vagy nagyon szigorú főnök vagy a Motkányok voltak bolhásak.... vagy nem tudom, mi a baj?
#14 vagyok.

Azt mindjárt gondoltam hogy pont arra a dobozra lennél kíváncsi :) Pedig ott van mellette sok másik is :)
Hát nem bírták a gyűrődést a többiek, és folyton az üres dobozt piszkálták.
Elsőre mindenki jó raktárosnak tűnik, aztán jönnek a problémák :) Az is lehet hogy én is szigorú vagyok :)

#17 Én nő vagyok (40+), de nekem is van üres dobozom. Most, hogy már megnéztem a YouTube videót, már okosabb lettem! Már nem nyúlnék a másik üres dobozához!
Szerintem te egy olyan típus lehetsz, akinek jó sok doboza van, de még a raktáros elől is dugdossa őket! Az a szegény raktáros meg nem tud rendesen leltározni, mert nem gondolatolvasó, gőze sincs, hogy rendben vannak e a dobozok?!
Amikor "magának való" vagy szigorú a főnök, akkor a raktárosa sem tud hatékony lenni!
Persze tudom, érezzen rá a raktáros a helyes munkamenetre, de ez csak úgy megy, ha a főnök is együttműködő, és kíváncsi legalább egy kicsit a raktáros fejében lévő huzallabdára! :)

Hát azért "szegény" raktárosokat sem kell félteni :)
Az fura hogy egy nőnek a huzallabda mellett megfér egy üres doboz is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!