Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet úgy élni/kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy élni/kapcsolatban lenni olyan férfival, akiről tudod hogy nem szeret, vagy nem érzed a szeretetét?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, valamiért együtt akar veled maradni, lenni, ragaszkodás vagy kitudja. Te nagyon szereted őt. Elvileg nem csal meg, testileg legalább is. Mert nem ad szeretetet, szerelmet, legalább is te nem érzed azt hogy szeretve lennèl, osem mutatja ki mit érez, inkább közömbös. Esetleg nem is képes érzelmileg megállapodàsra, mert mindig más fogja meg az érdeklődését, aminek hangot is ad, de mind csak ideiglenes. Egyedüli állandósága te vagy. Olyanokat mond, hogy a férfiak agyában mindennek külön doboza van, amit egyszer kinyit, utána becsukja azt, félre is rakja, ès semmiképpen nem önti össze a dobozokat, a dobozokba nem nyúlkál csak úgy. Van olyan doboza hogy semmi, olyankor tényleg nem gondol semmire, higyjem el,nekem ezt nehéz megérteni. Ő így működik. Ezzel együtt lehet élni?
2021. dec. 28. 13:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdésre: Lehetni lehet, csak általában nem érdemes.
2021. dec. 28. 13:46
 2/19 anonim ***** válasza:
45%
A férfi te vagy. A csaj meg tiltakozik. A betonrépákat nem szokták szeretni.
2021. dec. 28. 13:51
 3/19 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, nem fogja mindennap térdenállva bizonygatni a szerelmét irántam, amit én nem is várok el, de belefárad az ember abba, ha folyton csak ad, de szinte semmit nem kap, úgy gondolom. Úgy gondolja néha túl közel állok a képhez, így nem látom az egészet. Valamint azt mondta a nők mindent összefüggésbe akarnak hozni mindennel, ugrál az agyuk, túl gondolnak, míg fel nem robban az agyuk. Ő eltud tenni mindent a megfelelő helyre, nem èrti miért aggódom
2021. dec. 28. 13:54
 4/19 A kérdező kommentje:
2es nem, én a nő vagyok.
2021. dec. 28. 13:55
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Hát igen, az én fejem is tele van dobozokkal... De mivel én már kicsit idősebb vagyok, ezért annyi a doboz a fejben hogy muszáj volt egy raktárost is alkalmazni, hogy ne legyen túl nagy a káosz!
2021. dec. 28. 14:01
 6/19 anonim ***** válasza:
75%
Végülis lehet, de minek, ennél még egyedül is jobb lenne. Teljesen mindegy, hogy mivel magyarázza, a lényeg, hogy te nem érzed szeretve magad és így nem vagy boldog vele, ő pedig nem igyekszik jobban kimutatni, csak lezárja annyival, hogy veled van a baj. Szóval változni nem fog, ennél jobb vele már nem lesz. Neked kell tudni, hogy megéri-e ebben benne maradnod vagy nem akarsz így élni.
2021. dec. 28. 14:03
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Elárulnád, hogy miért VÁLASZTOTTAD öt? (Az, hogy "Te nagyon szereted" hacsak nem 12 éves aligtini vagy tudnod kellett, hogy kevés egy stabil párkapcsolathoz!!!!)
2021. dec. 28. 14:10
 8/19 A kérdező kommentje:
Mert eleinte ő jobban akarta a dolgot, mint én. Gondolom izgi volt,a vadászat. Mondtam már neki, többször is, ha nem érez semmit irántam, hagyjon menni, és akkor legyen "szabad", találjon mást, én meg majd kiheverem. Ilyenkor totál kiakad, hogy hogy jut ilyen eszembe, hogy ő nem szeret engem?
2021. dec. 28. 14:18
 9/19 A kérdező kommentje:
Indokolatlan vesszőkért bocsi
2021. dec. 28. 14:21
 10/19 anonim ***** válasza:

Tételezzük fel, hogy szeret téged!

Akkor viszont marhára eltérő a szeretetnyelvetek. Leírásod alapján te nem tudod érzékelni az ő szeretetnyelvét, ő meg nem tudja értelmezni a tiédet.

Ha ezt mindketten figyelmen kívül tudjátok hagyni, magyarul belenyugszotok akkor lehet így élni, ha egyébként más probléma nincs a kapcsolattal.

Viszont mivel kiírtad a kérdést, gondolom, hogy ez téged zavar, mert úgy érzed nem szeret téged! Ő meg úgy érzi, hogy igen, csak a maga módján.

Ezt neked kell eldöntened, hogy mit tudsz ezzel az érzéssel kezdeni, mert az ő személyiségét megváltoztatni nem tudod.

Ahogy mondani szokták, megszoksz vagy megszöksz!

#5 Azért az érdekelne, hogy a dobozaiddal mit tudott kezdeni a raktárosod? Hogy értetted ezt pontosan? :)

2021. dec. 28. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!