Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tervezel 2022-ben a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tervezel 2022-ben a párkapcsolattal összefüggésben valamilyen nagyobb változtatást az életedben?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok például:

- szerelmet vallani annak aki tetszik

- összeköltözés

- eljegyzés

- házasság

- gyermekvállalás

- közös otthon megteremtése (lakás- házvásárlás)

- válás, szakítás

- külföldre költözés stb...

Ki mit szeretne változtatni jövőre az életében párkapcsolati szempontból?

Van olyan téma amit már régóta halogatsz, és eddig nem merted meglépni, de most eldöntötted, hogy jövőre belevágsz?!

Van amitől féltek, de tudjátok, ha meglépnétek sokkal jobb lenne az életetek?

#mit szeretnél 2022-ben #megváltoztatom az életemet
2021. dec. 26. 10:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Remélhetőleg elköltözni otthonról, hogy végre legyen hova felvinni egy csajt. Csak ahhoz előbb kell egy jól fizető mérnöki munka, de remélhetőleg lesz nemsokára.
2021. dec. 26. 11:32
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
Nem. Május elején "ünneplem" egyedülállóságom (és sajnos szexmentességem) 8. évfordulóját. Csodák nincsenek, nyilván ha a 20-as éveim így teltek, most, 30-asként sem lesz más. Mondjuk látóterembe került egy fickó, több mint 22 évvel idősebb, még nős is (bár ez az én helyzetemben már rég nem érdekel), arra szívesen rámennék, de pechemre gerinces, rendes típus, és nyilván mivel ekkora fos nő vagyok, rám sem hederít ő sem, szóval ugyanúgy fog telni 2022 is, mint 2021, 2020, ...
2021. dec. 26. 11:40
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem terveztem ezt az évet sem,stabil párkapcsolatban voltam -gondoltam én-,aztán mégsem így lett. Egyik napról a másikra változott a helyzet. Aztán visszajött - volna.Igy aztán nem tervezek. Lesz ami lesz. Lassan rájövök,h kb ha párkapcsolatban vagyok is egyedül intézem a dolgaimat..
2021. dec. 26. 11:55
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhetnek még!

Remélem mindenkinek jobb éve lesz, mint az idei volt!

2021. dec. 26. 12:04
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

#22 a nős pasit felejtsd el, semmi örömed nem lenne benne. Bujkálás, hazudozás, osztozás a másik nővel. Hidd el, én már csak tudom, volt benne részem, nem is egyszer. De jöhet más, ez általában akkor történik, amikor legkevésbé számítasz rá. Fel a fejjel, még nincs veszve semmi!

N

2021. dec. 26. 12:20
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15: Köszi, de én (12) csak szexet akarok. Nem jön más, nem ismerek meg potenciális partnerjelölteket, de egyébként sem rúghatok labdába senkinél, durván átlag alatti vagyok. Csak a tipikus ápolatlan, alkesz segéd/közmunkás kategória volna.
2021. dec. 26. 13:13
 17/24 A kérdező kommentje:

#16 Hol marad a pozitív hozzáállás?

Lehet hogy magadat átlag alattinak gondolod külsőre, de neked is vannak belső értékeid, amit valaki majd értékelni fog. Nem szabad magadra úgy gondolni, hogy te csak szexre vagy jó.

Hallottam én már olyat aki 50 évesen ment férjhez először (igaz ő átlagos kinézetű volt)!

2021. dec. 26. 13:27
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Esküvőt szeretnénk, de nem idén, mert a jelenlegi összegből csak szánalmas lenne, nem olyan, amire vágyom.
2021. dec. 26. 13:32
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem jövőre *
2021. dec. 26. 13:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én már annak is örülnék ha valaki olyannak tetszenék aki nekem is tetszik. 21L
2021. dec. 26. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!