Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis miért csinálja ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis miért csinálja ezt velem, illetve Ti mit tennétek és de inkább a nagyobb kérdés, hogy hogyan viteleznétek ki?

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki egyik legjobb barátom, de reménytelenül szeretem (amiről természetesen tud), és fordítva sem közömbös vagyok számára. Volt jó néhány intim alkalom köztünk, viszont a távolság miatt kapcsolatot nem akart. Időközben összejött mással is, de mai napig sokszor huzza az agyamat, és el-elszokott vinni a kisértés aminek ellenállni nem igen tudok. Jó párszor elhatároztam, hogy oké ott hagyom a fenébe az egészet, de utána meg ő keres folyamatosan és újra és újra csak bántom magamat, azzal hogy vele beszélgetek, mert így cseszettül nem fogom tudni elfelejteni, közben meg annyira felüdítő, annyira jó vele akár csak leülni beszélgetni, hallani a hangját, ne talántán összefutni egy találkára. Igen azzal tisztában vagyok, hogy el kell felejtenem és továbblépni, de mégis hogyan, probáltam ismerkedni másokkal (de minden esetben a reménytelen csajszi jut eszembe), több munkával, több sporttal, új hobbikkal sem sikerült. Jó adjak magamnak időt, de ha cca.: 1 év kevés akkor mennyi kellene?! Inkább arra szeretnék választ kapni, akik hasonló cipőbe jártak mi oldotta meg a problémát, esetleg ebből újra csak barátság elképzelhető (mert barátságát azért a kukába nem dobnám, csupán hanyagolnám kis időre)? Illetve hogyan értessem meg vele, hogy bár nagyon szeretem, de így csak szenvedek, már többször is kiöntöttem az érzéseimet (kaptam egy "bocsi"-t amire falnak mehetek), kértem is hogy kicsit szálljon ki az életemből, megbántani és paraszt lenni, pláne nem gyerekes nem akarok lenni, hogy tiltsam vagy ilyesmi. Néha tényleg az az érzésem tudja mit csinál és már-már direkt szorakozik velem, de akkor miért jó neki, miért lesz ettől jobb.

2018. máj. 31. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de én nem nevezném barátnak. Tudja, hogy hogy vagy vele és csak azért is felcseszi benned, ha távolodsz. Biztos imponál neki, hogy odavagy érte... Ez csak akkor fog megszűnni, ha rájössz, hogy milyen ocsmány dolog tőle. Talán akkor ki is ábrándulsz.
2018. máj. 31. 16:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Neharagudj de gusztustalan ahogy játszik veled és az érzéseiddel. Erőltess magadba egy kis önbecsülést és sz*rd le a csajt, komolyan. A legjobb az lenne ha találnál valaki mást, ha összejönnél egy értelmesebb lánnyal.
2018. máj. 31. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem haragszom, köszönöm a válaszaitokat. Volt néhány kapcsolatom, de ezért a lányért tényleg mindent odaadtam volna. Minden klappolt, már néhány szóból tudtunk ha valami baj van a másikkal, vele tényleg kiegyensúlyozott voltam, minden hol pozitívan mosollyal érkeztem, ma már ennek nyoma nincs. Na de mindegy igazatok van ezt be kell látnom, a kivitelezéssel vannak problémáim, már egyszerűen nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, hogy elfelejtesem, és tulajdonképpen ez lenne a kérdés, a többi csupán felvezetés.

Köszönöm mégegyszer :)

2018. máj. 31. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Arra nem tudok módszert hogy hogyan felejtsd el. Szerintem az ilyen soha senkinek nem sikerült :) csak akkor fogod elfelejteni ha lesz valaki más, aki a mindened lesz :)
2018. máj. 31. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:

#utolsó Köszönöm, ha nem is kielégítő a válaszod, de mégis erőt adtál ugyan úgy mint a többiek a folytatáshoz.

Most is keres, de nem foglalkozok vele, még nehéz levegőnek nézni, de bizom benne később jobb lehet

2018. jún. 1. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!