Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan töltitek a karácsonyt a párotokkal?
Nekünk ez a 3. karácsonyunk már, de csak 26-án jön át hozzánk, addig mindenki a családjával van.
Külön élünk, én anyukámmal leszek csak, mivel apukám már régen meghalt, és nincs nagy rokonságunk. Mennyi ido után illene együttölteni a szentestét?
Nálatok hogy szokott lenni?
22L
Hát, egyrészt akkor, amikortól nektek jólesik (és ha a szülők, akiknél laktok, belemennek). Másrészt, leginkább akkortól, hogy együtt éltek (de akkor sem muszáj, ha nektek másként jó.
Az második barátommal (az elsővel nem költöztünk össze) akkortól töltöttük együtt a szentestét, amikor összeköltöztünk.
A vőlegényemmel pedig az elsőtől, mert én külön éltem (ő a szüleinél), letudtuk a napközbeni "kötelező kört" a szülőknél, aztán átjött hozzám. Azóta meg együtt élünk, és együtt töltjük teljesen ezt a napot.
De ebből nem kell illőségi kérdést csinálni: ahogy nektek jólesik. Meg nyilván a szülők beleszólhatnak, amíg náluk éltek. De ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!