Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás után, ha azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után, ha azt mondja, hogy már nem szerelmes belém, mennyi esély van rá hogy újra szerelmes legyen valaki?

Figyelt kérdés

A hibám többnyire az volt, hogy bele-bele kötöttem napi szinten, hogy foglalkozhatna velem egy kicsit többet. Elég kevés időt fordított rám.

Ja és beszélgetni akar velem továbbra is.

Ti lettetek újra szerelmesek?

2021. dec. 22. 08:01
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
18 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor már valaki így kimondja, akkor annyi. Ezzel égeti fel saját magának is a visszautat feléd, mert fegyvert ad a kezedbe… ezt élete végéig a fejéhez lehet vágni jogosan.

Nálam legalábbis még egyszer sem volt, hogy aki ezt így kimondta, ott bármi fordulat is lett volna. Sőt. Addigra pont le akarta rázni a dolgot.

Kapcsolattartás: sztem fölösleges. Lelkiismeretfurdalásból teszi, amiatt, mert nem akar az árokban hagyni, vagy nem akarja hogy magad ellen fordulj. Akkor engedjen el teljesen, magát se hülyítse, hogy “mankónak” megtart.

2021. dec. 22. 08:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Komoly ember nem szórakozik a másikkal. Vagy szakít vagy nem.

Ha szakít, akkor miért "hülyít" tovább?

Mi az, hogy beszélgetni akar veled tovább?

Talonban tart? Nehogy véletlenül más iránt is legyenek érzelmeid? Továbbra is rá irányuljon a figyelmed?

Na, ez nagyon nem fair dolog!

Ha amúgy is kevés figyelmet fordított rád, és nem is szerelmes beléd akkor miért foglalkozol vele?

Saját magadat ennyire becsülöd? Miért akarod megalázni magad?

Ezeken a kérdéseken gondolkodj el!

2021. dec. 22. 08:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked más igényeid vannak egy kapcsolatban, mint az exednek. Ha ismét összejönnétek, idővel ugyanúgy keveselnéd az eltöltött időt és rossz lenne neked. Inkább keress olyan párt, akivel jól érzed magad és nem kell könyörögnöd az együtt töltött időért!
2021. dec. 22. 08:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz ebből már semmi.

Max azért akár veled beszélni hogy tartalekkent ott legyél neki, vagy hogy évvel vigasztaljon úgymond.

S ha van eszed akkor nem fogsz vele tovább beszélgetni mert az csak neked lesz rossz 😔

2021. dec. 22. 08:45
 5/14 anonim ***** válasza:
kb semmi.
2021. dec. 22. 08:46
 6/14 A kérdező kommentje:

Én nem hiszek már ebben a szerelem nevű szörnyetegben. Senkivel se akarok ismerkedni. Velem van a baj, de én túlságosan lelkis vagyok. Túlságosan ragaszkodó.

Amúgy annyit mondott, hogy nem szerelmes, de szeretet érez irántam. És szeretne velem normálisan beszélgetni. Nem beszélget másokkal, szóval más biztos nincs. Nekem senki nem kell, ha már ő nem lesz velem. Inkább halok meg egyedül, mint hogy még egyszer higgyek a hazug mesébe. Nincs itt szerelem, csak érdekek.

2021. dec. 22. 09:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Már szakítás elott sem volt szerelmes kulonben nemnlett volna törődéshiányod. Nagyon is jol érezted hogy vmi nem stimmel vele.
2021. dec. 22. 09:42
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Osztom az ultosót. Ha úgy érezted nem fordít elég időt rád, az nem véletlen. Ha valaki szerelmes akkor azt lesi, hogyan elégítse ki minden vágyad. És ha ő ezt nem tette meg úgy, hogy a tudomására adtad, hogy rosszul esik, mi lenne az igényed, akkor biztos vagyok benne, hogy más szakítás előtt sem volt szerelmes.
2021. dec. 22. 10:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van a baj kerdezo, egyszeruen kulonbozoek voltatok az exeddel. Fogsz talalni valakit aki ertekelni fogja hogy ragaszkodo vagy es sok idot igenyelsz. Ne beszelgess az exeddel, csak visszatart es amig folyamatosan jelen van az eletedben nem tudsz tovabblepni. Dolgozt kicsit magadon, gondolkodj el hogy miert volt az, hogy sokszor szova kellett tenned hogy foglalkozzon veld tobbet stb. Kitartast.
2021. dec. 22. 10:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Addig fog veled kommunikálni, amíg nem talál mást.
2021. dec. 22. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!