Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakítanátok egy férfival, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok egy férfival, ha azt mondja nektek, hogy nem szerelmes?

Figyelt kérdés

Egy beszélgetés során valahogy erre terelődött a szó. Megkérdeztem, hogy szeret-e.

Azt mondta kötődik hozzám és hiányzok neki, ha például összeveszünk, de nem szerelmes.

Én ezen a ponton mondtam neki, hogy akkor inkább folytassuk külön. Nagyon fájt.. De neki is, ahogy láttam. Le is tiltott. Nehéz kiigazodni rajta. Ha nem szerelmes miért pont ő tilt le?

Éreztem egyébként, hogy nem szerelmes, de ez a válasz kellett, hogy kijózanodjak az ábrándokból.. Nagyon rossz.

2020. jún. 4. 08:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
43%
Nem feltétlen, a szerelem egyszer elmúlik..
2020. jún. 4. 08:50
 2/19 A kérdező kommentje:
Az igaz, de nem azt kérdeztem tőle, hogy szerelmes-e vagy nem.
2020. jún. 4. 08:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmes egy dolog, de hogy nem szeret az más, csak megszokott, / unaloműzésnek tart akkor igen!
2020. jún. 4. 08:54
 4/19 anonim ***** válasza:
62%

Mióta vagytok együtt?Mert ez nem mindegy! Ha viszonylag fris kapcsolat, tehát még aktuális, elvárható lenne,hogy a szerelem szakaszában legyen, akkor az probléma.

Ha viszont 10-20-30 éve, akkor kevésbé elvárható,hogy lángoljon a szerelem, szeressen, tiszteljen, vonzódjon Hozzád.

Gondolom nem éltek együtt, tehát nem régi a kapcsolat. Letiltott...innentől kezdve nekem tiszta sor,hogy nem foglalkoznék Vele.

Az,hogy hiányzol Neki ha összevesztek nem jelent sokat.

2020. jún. 4. 08:59
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Hát nekem is nagyon rosszul esett volna. Aki velem van, az legyen szerelmes vagy legalább olyasmit érezzen. Én is csak olyannal vagyok, aki iránt így érzek. Máshogy nem is tudnék.
2020. jún. 4. 08:59
 6/19 A kérdező kommentje:
Ez kimaradt igen. Másfél éve vagyunk együtt.
2020. jún. 4. 09:06
 7/19 A kérdező kommentje:
voltunk* bocsi még fura ...
2020. jún. 4. 09:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Az teljesen természetes, hogy a hétköznapi értelemben vett szerelem elmúlik idővel, de ha már másfél év után sincs meg, illetve ha sosem volt az gáz.

Ilyenkor szokott az lenni, hogy elvan veled a férfi...akár évekig is, és egyszer csak jön egy nő akibe beleszeret és egy éven belül feleségül veszi.

33N

2020. jún. 4. 09:23
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts. Lehet, hogy a szerelem elmúlik, de erős kötődést hoz létre, ráadásul megakadályozza, hogy túl hamar újra szerelmes legyél, tehát védi a kapcsolatot akkor is, amikor már elmúlt vagy lanyhult. Ha sosem volt szerelem, akkor csak szamár vagy a ló helyett, nem lesz elég erős a kötődés és semmi sem védi meg attól, hogy beleszeressen valakibe. Ilyenkor az a forgatókönyv jön, hogy pikk-pakk lapátra tesz, ha egyéb érdekek nem engedik (közös otthon, gyerekek, hitel, CSOK...), akkor vagy megcsal vagy boldogtalan lesz melletted egész életében. Amúgyis valószínűleg szerelmes valakibe a múltjából, azért nem szerelmes beléd. Kivéve, ha képtelen erre az érzésre.
2020. jún. 4. 09:27
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem szakítottam, pedig alapból azt mondanám, hogy igen, szakítanék.

De ő nem csak azt mondta, hogy nem szerelmes, hanem hozzátette, hogy de ő sosem szokott első látásra szerelmes lenni (már hónapok óta ismerkedtünk). Ezzel nyújtott egy szalmaszálat, amibe belekapaszkodtam. Ráadásul pont úgy viselkedett, mint aki szerelmes, szóval emiatt se tudtam szakítani. Később voltak furcsa dolgai, ennek ellenére később azt mondta, hogy szerelmes. De lehet, hogy csak azért mondta, mert tudta, hogy elhagynám különben.

2020. jún. 4. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!